Η πρόταση μομφής

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ας ανακεφαλαιώσουμε.  Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να οργανώσει στοιχειωδώς τον κρατικό μηχανισμό σε 15 πόντους χιόνι. Που δεν είναι σε θέση να κρατήσει τρεις δρόμους ανοιχτούς, να διατηρήσει προσβάσιμα τα νοσοκομεία, να διασφαλίσει στοιχειωδώς την ηλεκτροδότηση ή έστω να φροντίσει να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που εδώ και δύο χρόνια διαχειρίζεται την πανδημία, μία από τις σοβαρότερες κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα. Και έχει αφήσει τα νοσοκομεία στην τύχη τους. Αρνείται να φτιάξει ΜΕΘ και χάνει τις εκθέσεις για να μην τις διαβάσει.

Πύκνωσε τις σχολικές τάξεις και τις κλείνει μόνο αν αρρωστήσουν τα μισά παιδάκια. Κοροϊδεύει δύο χρόνια τον κόσμο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι τα κέρδη των ιδιωτών της Υγείας. Τα οποία ρέουν σαν πακτωλός.

Και είναι η ίδια κυβέρνηση που θεωρεί την ακρίβεια ευκαιρία. Ευκαιρία για το καρτέλ της ενέργειας, για το καρτέλ του λιανεμπορίου, για το καρτέλ των καυσίμων, για το καρτέλ της Υγείας. Ανάπτυξη θα καταγράψουν τελικά τα κέρδη των καρτέλ. Κι ας φέρνει η ανάπτυξη αυτή τρομακτική φτώχεια τους αδύναμους. Τους αδύναμους τους κοροϊδεύει λέγοντας ότι η ακρίβεια θα κρατήσει ακριβώς τρεις μήνες.

Αυτή η κυβέρνηση δέχεται από χθες το βράδυ μομφή στη Βουλή. Οι πολίτες πρέπει να ακούσουν και να καταλάβουν. Για τη ζωή τους πρόκειται.

*Το κύριο άρθρο σήμερα στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση