Η πανδημία καλπάζει και ο ανέμελος-ντίλερ πρωθυπουργός κάνει βαρκάδες στην Χάλκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μπορεί η χώρα να αναμένει αύξηση κρουσμάτων, το μεγαλύτερο μέρος της να βρίσκεται στο κόκκινο, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να κατεβαίνουν στην Αθήνα, οι αστυνομικοί να χτυπούν τους πυροσβέστες, τα ράντζα να έκαναν την επανεμφάνιση στο Αττικό Νοσοκομείο, αλλά όλα κι όλα, ο πρωθυπουργός συνεχίζει απτόητος με χορηγούς να περιοδεύει και να πουλάει πράσινη ανάπτυξη ταξιδεύοντας με βαρκούλες στα νησιά. Βρίσκεται πάντα στη γραμμή της Πάρνηθας, της Αστυπάλαιας, της Τήνου και όλης της ανεμελιάς του!

Και βέβαια η οικολογική ευσυνειδησία δεν είναι για αστεία, μόνον που ο πρωθυπουργός που μας έχει συνηθίσει στις διακοπές τριήμερων ή τετραήμερων βρίσκει τρόπους να «παγιδεύει» την ενημέρωση σε εικόνες χωρίς αντίκρισμα.

Ο κόσμος ανησυχεί για το αύριο, για το εάν θα έχει να πληρώσει το ηλεκτρικό, αν θα έχει χρήματα για θέρμανση ή να πάει λαϊκή ή σούπερ μάρκετ. Ανησυχεί για τον κορονοϊό και για το τι θα έρθει. Ανησυχεί για το αν θα χρειαστεί νοσοκομείο, αν θα βρεθεί κρεβάτι ή ΜΕΘ…

Ο πρωθυπουργός ωστόσο αποφασίζει να καταργήσει τα ΙΧ με κινητήρες εσωτερικής καύσης, πριν τα καταργήσουν οι χώρες παραγωγής, να εξαγγείλει μέτρα που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την τσέπη του πολίτη με μισθούς πείνας…

Μια ακόμα μέρα που θα έχουμε 40 ή 50 νεκρούς και εκείνος αρμενίζει με βαρκάκια στην Χάλκη για να πλασάρει την εικόνα ενός αύριο, που θα είναι πράσινη (χωρίς παρεξήγηση), πανάκριβη για τον πολίτη εξαγγέλλοντας «GR – eco islands», δηλαδή (όπως το λένε), αύξηση της διείσδυσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» και άλλες τέτοιες υπεραπλουστεύσεις και υπερβολές σε μια χώρα που παραπατάει, που έχει τεράστιο αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο.

Αλλά όλα κι όλα. Ο πρωθυπουργός πηγαίνει εκεί με σειρά εταιρειών που υλοποίησαν τα έργα:

ΔΕΗ, Akuo Energy, Omexom/Vinci Energies, Citroën, ALD Automotive, Vodafone Ελλάδας, με συμβολή και της Aegean.
Δώρισαν και έξι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στην Αστυνομία, το Λιμενικό και το Δήμο αλλά και τοποθέτησαν και τέσσερις… φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στο νησί… Επιβιβάστηκε και σε ηλεκτροκίνητο καΐκι, επίσης δωρεά εταιρείας, ενώ εγκαινίασε φωτοβολταϊκό και άλλα πολλά…

Εκεί μπορεί να έχουν δωρητές αλλά μην ανησυχείτε, τα υπόλοιπα θα τα πληρώσουμε…

Καλύτερο ντίλερ εταιρειών δεν θα βρουν…

Είναι ανέμελος, ταξιδιάρης και κοσμοπολίτης.

Το ερώτημα είναι, αν είναι πρωθυπουργός και τίνος!

Πάντως στην Εύβοια που κατακάηκε εδώ και τρεις μήνες δεν έχει πατήσει το πόδι του…

Με μία καυστική ανάρτηση σχολίασε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χάλκη, όπου μεταξύ άλλων έκανε βόλτα με ηλεκτροκίνητο καΐκι που δώρισε η εταιρεία Παπαστράτος στην Ενεργειακή Κοινότητα της Χάλκη.

«6.909 κρούσματα, 48 θάνατοι, 450 διασωληνωμένοι και ο πολιτικός απατεώνας που προχθές μας έλεγε χωρίς καμία ντροπή ότι η πανδημία δεν έχει ξεφύγει, κάνει βαρκάδες και χαιρετά τις τράτες» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

* Πληροφορίες από documentonews.gr & avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι μάσκες έπεσαν – Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς ο...

Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν θα καλύψει τις απώλειες της διετίας

*Του Ανδρέα Πετρόπουλου - Η αύξηση του κατώτατου μισθού...
Διαφήμιση