Η Ναταλία Γερμανού στόχος των ακροδεξιών επειδή μίλησε με τον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» που παρουσιάζει στον Alpha, η Ναταλία Γερμανού μίλησε με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο – τον διασώστη προσφύγων που είχε προταθεί για παρασημοφόρηση από την ΠτΔ αλλά «κόπηκε» με παρέμβαση Μπογδάνου και άλλων ακροδεξιών της ΝΔ – για τις διασώσεις προσφύγων και τα παράνομα pushbacks στο Αιγαίο.

Η αφορμή ήταν βεβαίως η συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου, την Δευτέρα 9/11, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε την ενοχλητική ερώτηση από την ολλανδή δημοσιογράφο Ινγκεμποργκ Μπέγκελ για τις επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο – η συνέχεια είναι γνωστή, με όλο τον φιλοκυβερνητικό Τύπο και δεκάδες ακροδεξιά τρολ να επιτίθενται στη δημοσιογράφο και να προωθούν δημοσιεύματα με τίτλους όπως «έχει δύο σκυλιά και τα βγάζουν βόλτα οι πακιστανοί υπηρέτες της» (!).

Η συνέντευξη του Ιάσονα Αποστολόπουλου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού επικεντρώθηκε στα αυτονόητα: ότι είναι απαράβατο καθήκον η διάσωση ανθρώπων στη θάλασσα ανεξαρτήτως εθνικότητας, ότι εκείνη την ώρα είναι απλώς ναυαγοί, ότι η ανθρώπινη ηθική επιτάσσει τη διάσωση.

Και ύστερα ήρθαν τα τρολ:

Πρώτη στη γραμμή  κατά της Ναταλίας Γερμανού η «Ομάδα Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα της επίθεσης: «Αντί να δούμε τους πραγματικούς ήρωες του ελληνικού Λιμενικού, βλέπουμε τον Αποστολόπουλο που κατηγορεί την Ελλάδα ότι κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!».

Ακολούθησε (φυσικά….) ο ακροδεξιός τηλεβιβλιοπώλης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με αναπαραγωγή εμετικής ανάρτησης του Γ. Παπαδόπουλου  -Τετράδη, δηλαδή του πάλαι ποτέ «Καιρού» της «Ελευθεροτυπίας» που εδώ και χρόνια έχει στρίψει ακροδεξιά:

“Ανεβάζω την απάντηση του @GeorgeTetradis δημοσιογράφου με μεγάλη σταδιοδρομία σε όλες τις «προοδευτικές» εφημερίδες και κυρίως γνωστός από την «Ελευθεροτυπία» στην @CorinaVasilopou για την σημερινή εμφάνιση του @Iasonas_Apost στην @nataliagermanou πείτε τον και αυτόν «εθνίκι»…”

Η Έλενα Ακρίτα στήριξε την Ναταλία Γερμανού δημόσια με την ανάρτησή της:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου γιατί την “μάλωσαν” και έκανε πίσω.
Η Ναταλία Γερμανού τον κάλεσε στην εκπομπή της κι ανέδειξε το σπουδαίο έργο του.
Αμέσως οι ακροδεξιοί ενορχήστρωσαν τη δολοφονία χαρακτήρα της με σεξιστικούς κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς που δεν θα ανακυκλώσουμε. Το μόνο που κατόρθωσαν όμως ήταν να συσπειρώσουν τους δημοκράτες γύρω της.
Ναταλία, ο πατέρας σου και μέντορας μου Φρέντυ Γερμανός θα ήταν περήφανος για την κόρη του».

* Πληροφορίες από avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...
Διαφήμιση