Η ειρήνη είναι η απάντηση και σε όποιον δεν αρέσει, ξίδι!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Γρηγόρης Ψαριανός θα µπορούσε να είναι απλώς ένας συνταξιούχος γυρολόγος των πολιτικών κοµµάτων. Οπότε τώρα, σε υπερώριµη πλέον ηλικία, θα µπορούσε να είχε αποσυρθεί και να ετοίµαζε µια ανθολογία µε τις υποτιθέµενες εξυπνάδες και τις κατινίστικες κακίες µε τις οποίες έκανε καριέρα, προς τέρψιν κάποιων επίσης γερασµένων καραδεξιών, που εξακολουθούν να γελάνε µε τις σαχλαµάρες της εποχής που ο Κωστόπουλος ξεβλάχευε τους θαµώνες της πλατείας Κολωνακίου.

Ο λεγάµενος όµως έχει αρκετό ναρκισσισµό για να νοµίζει ότι παραµένει ενεργός… διαµορφωτής κοινής γνώµης, αλλά ουσιαστικά δεν είναι παρά ένας αργόσχολος. Γιατί µπορεί να έχει διοριστεί –αυτός ο βαµµένος εχθρός του δηµοσίου και των µετακλητών υπαλλήλων– στο γραφείο του αντιπροέδρου της «γαλάζιας» διακυβέρνησης Παναγιώτη Πικραµµένου, αλλά επί της ουσίας πληρώνεται για να κάθεται.

Οπότε, αφού κάθεται και δεν ξέρει πώς να σκοτώσει την ώρα του αλλά ταυτόχρονα πληρώνεται, ώστε να µην ανησυχεί όπως οι κανονικοί άνθρωποι για το πώς θα βγάλει το ψωµί του, έχει αράξει στα σόσιαλ και την πέφτει σε όλους όσους δεν γουστάρει.

Και επειδή οι τύποι τύπου Ψαριανού δεν αντέχουν όσους δεν έχουν καταντήσει σαν τα µούτρα τους, πρώτος του στόχος είναι όσοι δεν µπαίνουν στα καλούπια της «Μαξίµου ΑΕ». Στα µέτρα του Μητσοτάκη, του Σκέρτσου, του Γεραπετρίτη και των εκλεκτών συνεργατών τους σαν τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. Με άλλα λόγια, βασικός του στόχος σε αυτήν τη φάση είναι οι καλλιτέχνες που έχουν την πρωτοβουλία για τη συναυλία ειρήνης την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.

Γιατί αυτό το «Ειρήνη είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση» τους έχει καθίσει στον λαιµό. Γιατί προφανώς είναι υπέρ του πολέµου αυτοί που έσπευσαν να στείλουν τα κατασχεµένα καλάσνικοφ των µαφιόζων στην Ουκρανία. Και προφανώς δεν είναι υπέρ της ειρήνης αυτοί που εµµένουν στις νεοφιλελεύθερες εµµονές και στην υπεράσπιση των δεσµεύσεών τους απέναντι στην «αγορά» ενώ η ακρίβεια θέτει εν αµφιβόλω την επιβίωση των πολιτών.

Γι’ αυτό δεν ίδρωσε κανενός κυβερνητικού το αυτί µε τις κακοήθεις επιθέσεις του γυρολόγου στους καλλιτέχνες και τους πολίτες που θα συµµετάσχουν στη συναυλία/διαδήλωση της Τρίτης. Γιατί αυτή η κακοήθεια είναι θεµέλιο της πολιτικής τους και οι σαχλαµάρες βασικό επικοινωνιακό τους όπλο. Με άλλα λόγια, ο Ψαριανός λέει αυτά που θέλουν να πουν αλλά δεν τους παίρνει, µε τον αντιδηµοκρατικό τρόπο που προτιµούν.

*Του Βαγγέλη Δεληπέτρου στο documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Μητσοτάκης: Μετά το 3ήμερο της φθοράς στη Βουλή ανακοίνωσε κατώτατο μισθό 830 €, καθαρά 706

Στα 830 ευρώ μικτά από 780 σήμερα αυξάνεται από την 1η Απριλίου ο κατώτατος...

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...

Βαθιά τραυματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τίποτα δεν είναι ίδιο πλέον όπως πριν

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Ερώτημα είναι πλέον ακόμα...
Διαφήμιση