Ηλιούπολη: Έδωσαν άδεια στον αστυνομικό να τηλεφωνήσει πριν τον συλλάβουν…και εξαφάνισε το λάπτοπ του

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ενδεικτική της προχειρότητας αλλά και της ανικανότητας με την οποία η ΕΛ.ΑΣ. διαχειρίζεται σοβαρότατα ζητήματα όπως η σωματεμπορία, είναι η αποκάλυψη του Mega channel σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος έπεισε τους αστυνομικούς να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του, αλλά επικοινώνησε με τον συνεργό του για να εξαφανίσει το λάπτοπ που είναι αρκετά πιθανό να περιέχει σοβαρά στοιχεία για τις αισχρές του πράξεις.

Όπως άλλωστε έχει καταθέσει και η 19χρονη ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε πολύ συχνά το λάπτοπ του, οπότε ήξερε ότι η αστυνομία θα το αναζητούσε.

Τελικά με τις έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια – κολαστήρια, όπως συνέβη και με την 19χρονη, στα οποία με ξυλοδαρμούς, απειλές με όπλα, ναρκωτικά, τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, τις αναγκάζουν να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξαπάτηση

*Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος - Πώς ακριβώς διαπίστωσε ο Κυριάκος...

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη...

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...
Διαφήμιση