Εξεταστική – Υπήρξαν και οι λίστες Λαγκάρντ, ο κ. Μητσοτάκης έχει να φοβηθεί κάτι;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι οποίοι σε μία κίνηση πανικού ζήτησαν τη διερεύνηση των στοιχείων από το 2015 σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για εξεταστική επιτροπή για τις λίστες Πέτσα για τη χειραγώγηση ΜΜΕ μέσα από τον οικονομικό εκβιασμό τους, καθώς και τη διασύνδεση κρατικού χρήματος και «περίεργων» δημοσκοπήσεων όπως της Opinion Poll, που βρήκε τη στήριξη όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, δίνει η Όλγα Γεροβασίλη.

Η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με το δικαίωμα που δίνει το Σύνταγμα και μπορεί να ψηφιστεί με 120 βουλευτές.

«Προφανώς η Νέα Δημοκρατία μπήκε σε έναν πανικό και διαρρέει από χθες τη διεύρυνση στο χρονικό περιθώριο -το οποίο εμείς ορίσαμε για τα τελευταία 2 χρόνια-να είναι από το 2015.

«Από όσο θυμάμαι “λίστα Πέτσα” το 2015 δεν υπήρξε. Λίστες Λαγκάρντ υπήρξαν και πολλές άλλες λίστες» επισημαίνει με νόημα η Όλγα Γεροβασίλη.

«Ωστόσο, αυτό που έχουμε να πούμε στη ΝΔ, είναι ότι βεβαίως δεχόμαστε και συμφωνούμε. Ας έρθει να ψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία έγινε δεκτή από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και βεβαίως, όταν θα γίνει συζήτηση για το χρονικό περιθώριο, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει να φοβηθεί κάτι;» καταλήγει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση