Ελλάδα – Ισπανία 0-1, χάθηκαν και οι τελυταίες ελπίδες για πρόκριση στο Μουντιάλ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Απούσα και πάλι θα είναι η Εθνική Ελλάδας από μία μεγάλη διοργάνωση, καθώς μετά την ήττα 1-0 από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, εξανεμίστηκαν και οι λιγοστές ελπίδες της για πρόκριση.

Η Ελλάδα ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για τη 2η θέση, αλλά η Ισπανία έδειξε την ανωτερότητά της και με μια επαγγελματική νίκη περιμένει τη Σουηδία για «τελικό» που θα κρίνει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο.

Η Εθνική μας πλήρωσε τις φοβίες της, αλλά και τις «γκέλες» με Γεωργία, Κόσοβο και αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για τη 2η θέση μετά και την ήττα από την ανώτερη αλλά φλύαρη Ισπανία. Φωνάζει για το πέναλτι η Ελλάδα με το οποίο η αντίπαλος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, κυρίως γιατί φαίνεται πως προηγήθηκε φάουλ στον Μασούρα αλλά δεν απείλησε τους Ισπανούς που έβγαλαν άνετα το ματς.

Κάπως έτσι η «γαλανόλευκη» θα τερματίσει οριστικά τρίτη, ενώ η Ισπανία πλέον είναι στο +1 από τη Σουηδία και είναι στα χέρια της το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Με σφιχτό κέντρο και κοντά τις γραμμές ξεκίνησε το παιχνίδι η Ελλάδα, δείχνοντας διάθεση να δώσει μπάλα στους Ισπανούς και να χτυπήσει στην κόντρα με Παυλίδη-Μασούρα. Το έκανε σκοράροντας με τον δεύτερο στην μοναδική σωστή κατεβασιά στο ξεκίνημα, με τον Μασούρα να σκοράρει απέναντι στον Σιμόν αλλά το τέρμα του να μην μετράει σωστά καθώς ήταν οφ-σάιντ.

Λίγο αργότερα, η Ισπανία άγγιξε το γκολ αλλά ο Τζαβέλλας έβαλε την προβολή στο σουτ του Ντε Τομάς, παραχωρώντας κόρνερ από το οποίο ο Μαρτσίνιακ έδωσε ένα εύκολο πέναλτι σε πέσιμο του Λαπόρτ κι ενώ νωρίτερα φάνηκε να υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Μασούρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαράμπια, ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ στο 26΄ (0-1).

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κινητοποιήσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια κατά της σφαγής στη Γάζα – Συλλήψεις και πειθαρχικές διώξεις

Τις καλύτερες παραδόσεις του αμερικανικού αντιπολεμικού κινήματος πραγματώνουν οι διαμαρτυρίες κατά...

Δολοφονία στου Ρέντη: Βαρύ το κατηγορητήριο κατά των 67 συλληφθέντων – 12 κακουργήματα

Στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά των συλληφθέντων για τη...

Αμφισβητούν την αξιοπιστία της έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που περιγράφει τα χάλια τους

Υποκλοπές, επαναπροωθήσεις, καταγγελίες, αναρίθμητα ρεπορτάζ και στοιχεία. Κι όμως...

ΣΥΡΙΖΑ: «Αέρα στα πανιά του Στέφανου Κασσελάκη» βλέπουν στην Κουμουνδούρου

*Του Γιάννη Τσακίρη - Το ακριτικό Καστελλόριζο και η Ρόδος είναι...
Διαφήμιση