Εκτός εκδήλωσης για τα εμβόλια ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας όπου θα παραστεί ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, από τους πρώτους επιστήμονες που μίλησε με σκεπτικισμό για τους μαζικούς εμβολιασμούς με τα εν λόγω εμβόλια και πλέον η καθεστηκυία τάξη των τηλεοπτικών ειδικών δεν τον καλεί σε συνέδρια ειδικότερα όταν σε αυτό το συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου θα είναι παρόν και ο Σ. Τσιόδρας.

Είχε κάνει λόγο προσφάτως για ανθεκτική στο εμβόλιο μετάλλαξη, εννοώντας προφανώς την «Δέλτα», και συνέχισε:

«Το γεγονός αυτό μου δημιουργεί μία τεράστια επιστημονική ανασφάλεια για το αν λειτουργούν τα εμβόλια, δεν θα πάω καθόλου στις παρενέργειες.

Εάν δεν λειτουργούν τα εμβόλια και εγώ κυκλοφορώ και κολλήσω και κολλήσω και τους άλλους, τότε μιλάμε για μία «βόμβα». Η κατάσταση είναι σαφέστατα πιο επικίνδυνη.

Άρα λοιπόν ο ”εμβολιασμός σε όλους” είναι αξιωματικό λάθος. Και επιστημονικά και νομικά!

Επί της ουσία δεν ακολουθούμε μία ορθολογική γραμμή αλλά ούτε και την κοινή λογική.

Ο κόσμος δεν ακούει, καθώς έχει φανατιστεί σε εμβολιαστές και αντεμβολιαστές που τρώγονται μεταξύ τους»!

Ο κ. Κούβελας τόνισε ότι πρέπει κάθε πιθανή παρενέργεια του εμβολίου να καταγράφεται, υποστηρίζοντας πως παγκοσμίως τα περιστατικά υποκαταγράφονται, εκτιμώντας πως τελικά καταγράφεται το 10% των περιστατικών και στην Ελλάδα…μόνο το 1%.

Επίσης σε άλλη του συνέντευξη συμπληρώνει ότι: ”Δεν είναι αντιεμβολιαστική η δική μου στάση, αλλά η δική τους. Και αυτό, καθώς μπορεί να αποσυρθεί φάρμακο ακριβώς γιατί δεν έχει τηρηθεί σωστά η φαρμακοεπαγρύπνηση. Εν ολίγοις, απαιτούν να απαρνηθούμε όλο το οικοδόμημα της ιατρικής επιστήμης ως προς τους κανόνες ασφαλείας. Η Μαρία Θεοδωρίδου, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ως εξαιρετική καθηγήτρια, αυτά ακριβώς δίδασκε στο πανεπιστήμιο.Θα αναφερθώ σε ένα ακόμη παράδειγμα: Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο σε ανθρώπους που ψεκάζουν με φυτοφάρμακα. Δεν πρέπει να διερευνήσουμε το ενδεχόμενο αυτό; Αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να μπουν συμπληρωματικές οδηγίες για αποφυγή χρήσης φυτοφαρμάκων για ένα χρονικό διάστημα;»

Η εκδήλωση είναι με τίτλο «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε ΟΛΟΙ;», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 12:00 – 14:00 και θα είναι όλοι εκεί, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όσοι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους.

Έτσι αφήνουν εκτός τον μόνο καθηγητή τακτικής κλινικής φαρμακολογίας στην χώρα!

Δείτε τα ονόματα:

Στην εκδήλωση συμμετέχουν από το ΑΠΘ ο πρύτανης, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Κυριάκος Αναστασιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητής Στέφανος Τριαρίδης, ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Θεόδωρος Δαρδαβέσης, τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητές Θεόδωρος Κοντακιώτης, Συμεών Μεταλλίδης, Κωνσταντίνος Νάτσης, Άννα Παπά- Κονιδάρη, Εμμανουήλ Ροηλίδης, Λεμονιά Σκούρα, καθώς και οι καθηγητές του Τμήματος Γεώργιος Παπαζήσης και Εμμανουήλ Σμυρνάκης.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι: Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υπουργείου Υγείας, Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής Υγείας, London School of Economics, Αθανάσιος Τσακρής, αντιπρύτανης ΕΚΠΑ, καθηγητής Μικροβιολογίας, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας, Σωτήριος Τσιόδρας, καθηγητής Παθολογίας- Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας,Μαρία Θεοδωρίδου, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής, πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας και Νικόλαος Νίτσας, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες από το pronews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...
Διαφήμιση