Εισαγγελική παρέμβαση για Μπογδάνο μετά την κάλυψη από το Μαξίμου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Επιτέλους παρέμβαση εισαγγελέα και ράπισμα στην κυβέρνηση για την ακροδεξιά πρακτική του Κ.Μπογδάνου.

Τελικά και μετά από 24 ώρες παρεμβαίνει εισαγγελέας για να ερευνήσει την λίστα με ονόματα νηπίων, που αναπαρήγαγε ο βουλευτής της ΝΔ από το site, meaculpa.gr, το οποίο φέρεται να ανήκει στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος θα απευθυνθεί στην υπηρεσία Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία θα δώσει εντολή να εντοπίσει την αρχική πηγή της διαρροής

Ακολούθως, τα επίμαχα στοιχεία θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα που συνδέονται με τη διαχείριση του επίμαχου αρχείου.

Μαξίμου: Κίτρινη κάρτα χωρίς διαγραφή

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το Μαξίμου θέλησε να καλύψει πλήρως τον γαλάζιο βουλευτή.

Ένα 24ωρο μετά την κίνηση που δημιούργησε σάλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε τα εξής:

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών πόσο μάλλον των παιδιών. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη της παράταξης πρέπει να ακολουθούν αυτή την αρχή. Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος που αναγνώρισε μεν, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά».

Τασούλας σε Μπογδάνο: Απαράδεκτη η ανάρτησή σου

Το Μέγαρο Μαξίμου μπορεί να κάλυψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, όμως ο Κωνσταντίνος Τασούλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να του εκφράσει την έντονη αποδοκιμασία του για την αναδημοσίευση του άρθρου που φιλοξενούσε λίστα με ονόματα παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την ανάρτησή του, με τον νεαρό βουλευτή να δηλώνει μετανιωμένος.

Επιστολή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Τασούλα

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τη γραμματέα της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, για την αναπαραγωγή δημοσιεύματος που δημοσιοποιούσε λίστα με ονόματα νηπίων.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου και Νίκος Φίλης που υπογράφουν την επιστολή, ζητούν από τον πρόεδρο της Βουλής να κινήσει όλες τις απαραίτητες κοινοβουλευτικές διαδικασίες με βάση τον κώδικα δεοντολογίας των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στα ονόματα μικρών μαθητών που χωρίς ντροπή και με ακροδεξιό μίσος δημοσίευσε και στοχοποίησε προχθές ο κ. Μπογδάνος», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η χυδαιότητα και η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, που από τη μια καλύπτει το ρατσιστή βουλευτή του, αρνούμενος να τον διαγράψει και από την άλλη χρησιμοποιεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή, ξεπερνάνε κάθε όριο».

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση