Είδε κανείς τον Κυριάκο;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τα όρη, τα βουνά και τα ποτάμια πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθώντας να ξεπεράσει την Ολλανδή δημοσιογράφο που δεν κατάλαβε τίποτα από λίστες Πέτσα, αριστεία και επιτελική κυβέρνηση.

Αφού το Μέγαρο Μαξίμου με τη βοήθεια των πάντα πρόθυμων πετσωμένων προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποδομήσει την δημοσιογράφο που τόλμησε να τιμήσει το επάγγελμά της, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να λύσει τα εξωτερικά προβλήματα της χώρας και να πετάξει λίγο στο Παρίσι για το θέμα της Λιβύης και μετά να πάει στο Λονδίνο για να διεκδικήσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα…

Είχε προηγηθεί η βόλτα του στην Ολυμπία όπου είχε την φαεινή ιδέα να μαζέψουμε τις ιερές ελιές και να τις πουλήσουμε για… χρυσάφι!

Αν έψαξε κάποιος τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα το ΣΚ που πέρασε, μάλλον δεν βρήκε άκρη.

Το πιθανότερο είναι ο κύριος Πρωθυπουργός να περπάτησε λίγο στις όχθες του Σηκουάνα για να ξεσκάσει.

Αλλά ο Κυριάκος που έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες θανάτους από την πανδημία κάθε μέρα (80 χθες), μια οικονομία που απειλείται ακόμα περισσότερο από τα μέτρα και τα lockdown, που τινάζει στον αέρα το ΕΣΥ αφού η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα, προτιμά το «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Εξάλλου δεν πτοείται ούτε από τα πρωτοσέλιδα για τις ημέρες και τα σκάνδαλα της κυβέρνησής του.

Γιατί τα πετσωμένα ΜΜΜ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προτίμησαν να ασχοληθούν με το αστυνομικό δελτίο και τον Μαραθώνιο παρά με την ουσία. Α, βγάζουν και αντιεμβολιαστές στον αέρα για να κάνουν νούμερα και τελικά να γινόμαστε εμείς νούμερα.

Ο πρωθυπουργός ήταν απών από τα κοινωνικά δίκτυα. Μερικές φωτό από το Παρίσι για τη διάσκεψη κορυφής για τη Λιβύη στο Instagram για να δείξει πως δουλεύει, μια ανάρτηση για τον νικητή μαραθωνοδρόμο για να δείξει πως παρακολουθεί αλλά στη συνέχεια πλήρης σιγή… Εκεί έμεινε και το προφίλ του στο Twitter αφού προτίμησε να μας θυμίσει τα γλυπτά του Παρθενώνα μπας και πάρει λίγη πίστωση χρόνου.

Έτσι έδωσαν για προπαγάνδα την επικείμενη συνάντηση με τον Μπόρις Τζόνσον στο Λονδίνο όπου η βρετανική πλευρά προφανώς θα τρομάξει με την αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα και έτσι η ωραιοποίηση του  πρωθυπουργού που παλεύει… για μας θα έχει ολοκληρωθεί!

Ούτε που πτοείται με τις μετρήσεις που το δείχνουν να πέφτει στα τάρταρα..

Ο Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν καταλαβαίνει και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον του… Δεν είναι εκεί για να λύσει τα δικά μας προβλήματα αλλά για να προωθήσει την κερδοφορία λίγων και εκλεκτών.

Είναι ο ταξιδευτής, ο καλοπερασάκιας, ο ανέμελος, ο εκτός τόπου και χρόνου…

Ίσως όταν προσγειωθεί να είναι αργά για εκείνον.

Ας ευχηθούμε πως δεν θα είναι αργά και για μας…

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι μάσκες έπεσαν – Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς ο...

Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν θα καλύψει τις απώλειες της διετίας

*Του Ανδρέα Πετρόπουλου - Η αύξηση του κατώτατου μισθού...
Διαφήμιση