Δολοφονία του 19χρονου Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που φέρεται ως δράστης

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σήμερα στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη μετά και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής και μέλος συνδέσμου της ομάδας του ΠΑΟΚ, έχει ποινικό «οπαδικό» παρελθόν για παρόμοια επίθεση στο παρελθόν και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη. Θεωρείται σκληρός χούλιγκαν.

Ο ίδιος που κρατείται από χθες στην Ασφάλεια αρνείται τα πάντα και φέρεται μάλιστα να δήλωσε «δεν καταλαβαίνω για ποιον λέγε με έχετε εδώ, δεν ξέρω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε». Επίσης, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου, στην οποία όπως φαίνεται και από βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, πήραν μέρος περίπου 10 άτομα.

Ο 23χρονος φαίνεται να συμμετείχε και σε επεισόδια που είχαν γίνει το 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον Βόλο, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το ΜEGA, ο 23χρονος επιτέθηκε σε οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κρατώντας στο δεξί του χέρι ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο αριστερό πόδι έναν από τους αντίπαλους οπαδούς.
Έπειτα, φαίνεται ο 23χρονος να τον πατά με το πόδι του στο κεφάλι. Ακόμα, ο φακός τον έχει απαθανατίσει να κρατά ένα μεγάλο δοκάρι και να επιτίθεται με βιαιότητα.

Πώς φτάσαμε στη σύλληψη

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης ήταν ανάμεσα στους 14 προσαχθέντες μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη. Αφέθηκε ελευθερος μέχρι την έφοδο της αστυνομίας σε Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης. Κατά την έρευνα μέσα στο στέκι των χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Σουγιάδες, ρόπαλα, σφυριά, φτυάρια, βεγγαλικά και κράνη είναι μερικά από τα πολεμοφόδια που είχαν κρύψει οι χούλιγκαν.

Λίγο μετά έγινε και η σύλληψη του 23χρονου χούλιγκαν. Ένας από τους δύο φίλους του Άλκη που έπεσαν θύματα της μανίας των χούλιγκαν αναγνώρισε τον 23χρονο στην κατάθεσή του ως τον δολοφόνο του 19χρονου φοιτητή.

*Πληροφορίες από το ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση