Διαρκείς αναζωπυρώσεις στο μέτωπο της Αττικής

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πύρινος όλεθρος για πέμπτη συνεχή μέρα με διαρκείς αναζωπυρώσεις σε Πευκόφυτο, Άγιο Στέφανο, Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες μεταφέροντας μια πολύ άσχημη εικόνα.

Μια νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 στα ορεινά της Πάρνηθας σε μία περιοχή που οριοθετείται ανάμεσα στο Κρυονέρι και τους Θρακομακεδόνες.

Λίγο νωρίτερα ένα μικρό μέτωπο επανήλθε στη Μαλακάσα ωστόσο τέθηκε υπό έλεγχο από τις επίγειες δυνάμεις. Ενεργές εστίες εντοπίζονται ακόμα στους Θρακομακεδόντες, όπου κάηκαν σπίτια. Σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, παρουσιάζει μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα από το πρωί στην Αττική σε σχέση με τη νύχτα, αλλά εξακολουθούν να τη θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνη ακόμα και τώρα.

Το μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων, όπου μετά την μεγάλη αναζωπύρωση που έγινε χτες πάνω από το αεροδρόμιο, οι φλόγες μπήκαν στους οικισμούς, έκαψαν σπίτια και δημιούργησαν μια εφιαλτική κατάσταση.

Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει για άλλη μια φορά στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία των πυρκαγιών στη χώρα.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κασσελάκης: “Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ” – Οι 42 υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε χθές τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις...

ΠΑΣΟΚ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/4) και οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι...

Συντάξεις: Ανοιχτό από την κυβέρνηση το ζήτημα για αύξηση στα όρια ηλικίας από το 2027

«Ανοιχτό» και «υπό εξέταση» άφησε το ζήτημα για την...

Χάρης Δούκας για τη “Διπλή Ανάπλαση”: “Το έργο αποκτά σφυγμό – Ξεκινούν οι εργασίες”

Συνέντευξη τύπου για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης παραχώρησαν χθές, Παρασκευή...
Διαφήμιση