Γονείς 19χρονου Άλκη: «Δεν κρατάμε κακία, θέλουμε να σταματήσει ο κύκλος αίματος» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με ένα συγκλονιστικό λόγο και με μεγαλείο ψυχής οι γονείς του 19χρονου Άλκη, έστειλαν μήνυμα ενότητας ζητώντας δικαίωση και όχι εκδίκηση. Και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία να κλείσει ο κύκλος αίματος και να είναι του Άλκη το τελευταίο θύμα.

«Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Καμία μανούλα να μη βρεθεί στη θέση μου» είπε η μητέρα του Άλκη. Όπως ανέφερε, το προηγούμενο βράδυ, ο Άλκης είχε μιλήσει μαζί της. «Μου τηλεφώνησε να δω τι κάνω. Την επόμενη μέρα θα έδινε μάθημα στο πανεπιστήμιο. Μου είπε θα έβγαινε μία βόλτα να φάει και μετά θα επέστρεφε σπίτι. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 3 τα ξημερώματα μας ειδοποίησε ο κουνιάδος μας. Είχα την ελπίδα ότι δεν είναι αλήθεια…» είπε.

«Αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη και ίσως να ένιωσαν απόρριψη από την οικογένειά, τους έχει λείψει η αγάπη, ο Άλκης μεγάλωσε με αγάπη» επισήμανε η μητέρα του Άλκη, αναφερόμενη στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. «Αυτό που μας έλεγε ο Άλκης είναι να αγαπάμε τον κόσμο» κατέληξε.

https://youtu.be/l9d78COhm08

«Πρέπει να θεραπευτεί το απόστημα και όχι να σπάσει, για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας. «Το να σπάσεις ένα απόστημα με λερωμένα χέρια, ξαναδημιουργεί το απόστημα. Πρέπει να θεραπευθεί και να βρει το φάρμακο η κυβέρνηση, ο πολιτικός κόσμος ενωμένος.  Η αστυνομία και η δικαιοσύνη να κάνουν ό,τι είναι να κάνουν για να λυθεί».

Η δολοφονία του Άλκη, θέλω «να ενώσει την πόλη στην οποία γεννήθηκα και αγαπώ. Την αγαπούσα και τη θεωρούσα την πιο όμορφη πόλη του κόσμου» είπε για τη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ είμαι και ΠΑΟΚ, είμαι και Άρης. Το λέω επειδή το πιστεύω και έχω και φίλους και συγγενείς που είναι Παοκτσήδες. Θέλω όλοι ενωμένοι να λύσουμε το θέμα» τόνισε ο κ. Καμπανός.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...

Τα ατυχήματα στη λιπασματοβιομηχανία Καβάλας και η ασφάλεια της περιοχής

Η λιπασματοβιομηχανία της Καβάλας, η μοναδική τέτοιου είδους εγκατάσταση...

Μενέλαος Χαραλαμπίδης – Βιβλίο: «Οι δωσίλογοι» & η ιστορία ως εφόδιο για τον πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

*Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης συζητά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη Στο...
Διαφήμιση