Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος συνεχίζει το θέατρο – Ζήτησε να μην προφυλακιστεί….

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πλήθος ερωτήσεων δέχθηκε απολογούμενος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από ανακριτή και εισαγγελέα. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ είχε υποστηρίξει ότι απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής του.

Ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία, αλλά και να …μην προφυλακιστεί. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχείρησε με την χθεσινή του απολογία να φανεί ως ο μετανιωμένος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, ο οποίος είναι έτοιμος να δεχθεί κάθε ποινή για να εξιλεωθεί για το αποτρόπαιο έγκλημά του. Την ίδια ώρα όμως που γινόταν γνωστή η φράση του στον ανακριτή «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω», είχε υποβάλει έγγραφο υπόμνημα, με το οποίο υποστήριζε πως «απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής μου για τα αδικήματα που κατηγορούμαι».

Ωστόσο κατά την 5ωρη απολογία του ο κατηγορούμενος φαίνεται πως δεν έπεισε ούτε το 12ο τακτικό ανακριτή Παναγιώτη Παναγιώτου, ούτε και τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, οι οποίοι συμφώνησαν ότι ο 33χρονος πιλότος έπρεπε να κριθεί προφυλακιστέος. Το «σφυροκόπημα» ερωτήσεων των δύο λειτουργών της Δικαιοσύνης αφορούσε στη στιγμή της δολοφονίας, σε εκείνα τα πέντε λεπτά που -κατά τον ίδιο- χρειάστηκαν για να φύγει από τη ζωή η Καρολάιν. Ωστόσο, φαίνεται πως οι περιγραφές δεν ήταν επαρκείς παρά τις επίμονες ερωτήσεις, με τον κατηγορούμενο να επιμένει πως το μόνο που τον απασχολούσε, ήταν ότι η 11 μηνών Λυδία θα έμενε χωρίς γονείς.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνος του στο κελί αλλά μαζί του βρίσκονται άλλοι τρεις κρατούμενοι.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση