Γιώργος Παυλάκης: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη χαλάρωση των μέτρων

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Κάθετα αντίθετος με την ευφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που «σφύριξε» τη λήξη της πανδημίας εν όψει τουριστικής περιόδου εμφανίστηκε ο γιατρός ερευνητής από τις ΗΠΑ.

Ο Γιώργος Παυλάκης επεσήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν χρειάζεται χαλάρωση καθώς ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ. Όπως χαρακτηριστικά είπε «σκοτώνει ένα με δυο πούλμαν την ημέρα και αφήνει άλλους τόσους ασθενείς με βαριές αναπηρίες που θα μας κυνηγάνε για χρόνια».

Ο γιατρός ερευνητής απευθυνόμενος στον Δημήτρη Οικονόμου επέκρινε απόψεις που διατυπώνονται ότι δεν έγινε και τίποτα με την χαλάρωση στα σχολεία, εξηγώντας ότι τα σχολεία δεν πήγαν καθόλου καλά αφού μολύνθηκαν οι μισοί μαθητές οι οποίοι που στη συνέχεια μετέφεραν τον ιό στα σπίτια τους και μολύνθηκαν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Βρισκόμαστε στη χειρότερη θέση της δυτικής Ευρώπης σημείωσε ο Γιώργος Παυλάκης και επιτέθηκε στο υπουργείο Υγείας που έσπευσε να κάνει ανακοινώσει για το τί θα ισχύσει τον επόμενο μήνα δίνοντας έτσι το σύνθημα για χαλάρωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από σήμερα.

Ο γιατρός ερευνητής επεσήμανε πως είναι απαράδεκτη η επί της ουσίας κατάργηση των τεστ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποδομείται το σύστημα ιχνηλάτησης με αποτέλεσμα «να μην ξέρουμε τι μας γίνεται» όσον αφορά στην επέλαση του κορωνοϊού.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Σάντερς: Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι o ρατσιστής Νετανιάχου έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους

«Ανήθικες και παράνομες πολιτικές της εξτρεμιστικής» μιας «ρατσιστικής κυβέρνησής»...

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...
Διαφήμιση