Γιάννης Ραγκούσης: Αποδεικνύεται ότι η λίστα Πέτσα είναι λίστα Μητσοτάκη (Ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι απόλυτα εκτεθειμένος για την υπόθεση της λίστας Πέτσα και γι’ αυτό έχει σημάνει σιωπητήριο στα κανάλια για να μην μαθαίνουν οι πολίτες όσα αποκαλύπτονται στην Εξεταστική Επιτροπή” είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της επιτροπής Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” στην Ευγενία Λουπάκη και τον Χρυσόστομο Λουκά.

“Ο εκπρόσωπoς της εταιρείας Initiative που η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι μοίρασε τα χρήματα στα ΜΜΕ χωρίς δική της ανάμιξη, περιέγραψε ρητώς τον τρόπο του διαμοιρασμού, τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης. Είχαν συσταθεί δύο ομάδες εργασίας, μία στην Προεδρία της κυβέρνησης και μία στην εταιρεία. Και τηλεφωνούσαν μάλιστα διάφοροι και ζητούσαν να συμπεριληφθούν, να πάρουν κι αυτοί χρήματα. Και προστέθηκαν στην τελική λίστα. Η λίστα Πέτσα είναι λίστα Μητσοτάκη κι αν ο κ. Μητσοτάκης ήταν καθαρός θα έστελνε τον κ. Πέτσα με στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι όλα έγιναν διαφανώς. Και μόνο όμως ο αυθαίρετος αποκλεισμός του Ντοκουμέντο, που έγινε επειδή η ερευνητική δημοσιογραφία του άγγιξε και τον πρωθυπουργό, ανατρέπει κάθε ισχυρισμό αντικειμενικότητας. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μετά τον θόρυβο, αναγκάστηκαν να περιλάβουν και το Ντοκουμέντο στην καμπάνια για τον εμβολιασμό”

“Σκάνδαλο και με την εταιρεία Enteprise που ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαιρεθεί από την Διαύγεια και η κυβέρνηση υιοθέτησε το αίτημά της”, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. “Η Εταιρεία αυτή υποτίθεται έχει αναλάβει την προώθηση ελληνικών επιχειρήσεων στα ξένα ΜΜΕ και πήρε 1.000.000 ευρώ για την “προώθηση της εικόνας και της φήμης της κυβέρνησης”! Το προφίλ του Μητσοτάκη δηλαδή…

Σχετικά με το μέγα θέμα των εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένων, ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε το θέμα και δεν θα βάλει “σταγόνα νερό στο κρασί του ως προς αυτό”. “Αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ το να πεθαίνουν οι άνθρωποι σαν το σκυλί στ’ αμπέλι θα θεωρούνταν εντελώς φυσιολογικό” είπε χαρακτηριστικά. 

“Τον κ. Μητσοτάκη θα τον συνοδεύει πάντα η φράση που ξεστόμισε στη Βουλή, ότι δεν έχει στοιχεία που να δείχνουν διαφορά ανάμεσα στη νοσηλεία εντός και εκτός ΜΕΘ. Ηταν η πιο αποκαλυπτική της αναλγησίας που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο και την κυβέρνησή του”.

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι μάσκες έπεσαν – Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς ο...

Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν θα καλύψει τις απώλειες της διετίας

*Του Ανδρέα Πετρόπουλου - Η αύξηση του κατώτατου μισθού...
Διαφήμιση