Γιάννης Μαντζουράνης: Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, συκοφάντης της πατρίδας του!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός προσβάλλει βάναυσα τον ελληνικό λαό, χαρακτηρίζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση λαϊκιστικό κόμμα, επικίνδυνο για τη δημοκρατία.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook o δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης και τονίζει τα εξής:

Λαϊκιστικό κόμμα, επικίνδυνο για τη δημοκρατία, χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όχι σε κάποια συγκέντρωση οπαδών του, αλλά σε διεθνές φόρουμ στο οποίο συμμετείχε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζικαι η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Κριστίνε Λάμπρεχτ!

Πρόκειται για μια πρωτοφανή για Έλληνα πρωθυπουργό ενέργεια, η οποία αποκαλύπτει το εθνικό ήθος και τον πολιτικό αμοραλισμό του ανθρώπου που έχουμε την ατυχία να μας κυβερνά.

Πρώτον, προσβάλλει βάναυσα τον ελληνικό λαό, και ιδιαίτερα τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν στα δύσκολα και σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει την κοινωνία και την οικονομία από τον βάλτο, στον οποίο την είχε ρίξει ο ίδιος και η παράταξή του.

Δεύτερον, δυσφημίζει την Ελλάδα ως κράτος στο οποίο η δημοκρατία είναι ασταθής και κολοβή, αφού η αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένα λαϊκιστικό και επικίνδυνο για τη δημοκρατία κόμμα.

Και τρίτον, επιχειρεί εκ των προτέρων να συκοφαντήσει διεθνώς τη δημοκρατική-προοδευτική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, που βλέπει και ξέρει ότι έρχεται, αδιαφορώντας αν έτσι υπονομεύει την προσπάθεια της Ελλάδας να επουλώσει τις πληγές που η δική του διακυβέρνηση έχει προκαλέσει. Γερούν γερά ονειρεύεται και πάλι.

Ο φόβος του μπροστά στην επερχόμενη ετυμηγορία του ελληνικού λαού οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη σε θεσμικό πρωτογονισμό και τον υποβιβάζει από συνταγματικό υπερασπιστή της πατρίδας, σε διεθνή συκοφάντη της.
Εκάς ο βέβηλος! Να φύγει, πριν είναι αργά!

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση