Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα τριών εμπλεκομένων υπόπτων

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τα κινητά τηλέφωνα των τριών υπόπτων στην υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας.

Η ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση έκανε τη σχετική παραγγελία και έτσι κατασχέθηκαν τα κινητών των υπόπτων που διαμένουν στην Αθήνα.

Τα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν από τα σπίτια των τριών ατόμων, εστάλησαν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται, πάντως για τα τηλέφωνα που οι ίδιοι έχουν δηλώσει στις καταθέσεις τους.

 Σε εξέλιξη είναι από τη μιάμιση το μεσημέρι η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, της 24χρονης.

Η κατάθεση διεξάγεται παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός. Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Στο μεταξύ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο μεταξύ ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει γίνει προσαγωγή ή σύλληψή του.

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον βιασμό της.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τα μυστικά των δημοσκοπήσεων – Τι πρέπει να γνωρίζετε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Πού θα κυμανθεί το...

Ο Μητσοτάκης αγοράζει ακριβότερα τα F-35 που είναι και αχρείαστα – Περίεργη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας αγοράζει τα ακριβότερα κι...

Κασσελάκης: “Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ” – Οι 42 υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε χθές τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις...

ΠΑΣΟΚ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/4) και οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι...
Διαφήμιση