Βιάστηκαν να αγκαλιάσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Γιώργος Κουβέλης – Στην κυβέρνηση βιάστηκαν να ”ερωτευθούν” τον Τσιτσιπά από την στιγμή που στήριξε την καμπάνια τους ”Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς”. Και τελικά δεν τους βγήκε σε καλό!

Γιατί ήρθε η στιγμή που ο αθλητής δήλωσε ότι δεν εμβολιάζεται, με την δικαιολογία πως θα το κάνει μόνο όταν γίνει υποχρεωτικό.

Μάλιστα θέλοντας να διορθώσει αυτή του την άστοχη δήλωση, τις επόμενες μέρες απάντησε ότι ”θέλει να δοκιμαστούν περισσότερο τα εμβόλια που έχουν παρενέργειες και δεν ενδείκνυνται για τους ανθρώπους της ηλικίας του”.

Και όπως όλοι ξέρουμε ο Τσιτσιπάς ούτε σπίτι έμεινε, ούτε έγινε κανένα σχόλιο για τα γλέντια του στο Ντουμπάι και για την δήθεν ευαισθησία του στην κλιματική αλλαγή, όταν έλεγε να πάρουμε όλοι από ένα αυτοκίνητο Tesla!

Εππλέον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας τη μανία της επικοινωνίας, έβγαζε σέλφι μαζί του για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στην πανδημία.

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου όταν ρωτήθηκε προχθές σχετικά με το θέμα θέλοντας να τον δικαιολογήσει είπε ότι ”δεν έχει τις γνώσεις και τις σπουδές για να έχει τεκμηριωμένη άποψη περί εμβολιασμού και ότι θα είναι καλό σαν δημόσιο πρόσωπο να είναι προσεχτικός μιλώντας για την πανδημία”.

Συμπέρασμα: Στην κυβέρνηση βιάστηκαν να αποθεώσουν τον Τσιτσιπά χωρίς να υπολογίσουν τις επόμενες σκέψεις του. Άς τους γίνει μάθημα για την επόμενη φορά που θα αγκαλιάσουν έναν ”επώνυμο”, γιατί ποτέ δεν ξέρεις που θα σου βγεί.

Και ένα τελευταίο. Το μίσος και η απέχθεια από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν, φαίνεται ότι στρέφεται πάντα σε αντιπάλους, π.χ. Παύλος Πολάκης και όχι προς τα εκεί που πρέπει.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τα ατυχήματα στη λιπασματοβιομηχανία Καβάλας και η ασφάλεια της περιοχής

Η λιπασματοβιομηχανία της Καβάλας, η μοναδική τέτοιου είδους εγκατάσταση...

Μενέλαος Χαραλαμπίδης – Βιβλίο: «Οι δωσίλογοι» & η ιστορία ως εφόδιο για τον πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

*Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης συζητά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη Στο...

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...
Διαφήμιση