Αχαΐα: Δραματική νύχτα από τη φωτιά – 16 άνθρωποι στο νοσοκομείο, κάηκαν πάνω από 20 σπίτια

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πάνω από 300 πυροσβέστες συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες στην Αχαϊα. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα Εθνική Οδό. 

Στο νοσοκομείο του Αιγίου διακομίστηκαν 15 περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα.

Επτά εξ αυτών –έξι πολίτες και ένας λιμενικός– παραμένουν, σύμφωνα με την 6η Υ.ΠΕ., νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

Στο γενικό νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας (Πάτρα) διακομίστηκε εγκαυματίας από την περιοχή της Ζήριας. Σύμφωνα με την 6η Υ.ΠΕ., υποβλήθηκε σε επιτυχή πλαστική χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Το πρωί της Κυριακής επιχειρούν  294 πυροσβέστες με 7 ομοάδες πεζοπόρων τμημάτων, 77 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 5 Εελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες,  μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Αποκαταστάθηκε πλήρως, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού, Πατρών – Κορίνθου, από το ύψος του Δρεπάνου, έως την περιοχή του Ελαιώνα.

Όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αυτοκίνητα απεγκλωβίζονται σταδιακά και κατά μικρές ομάδες, με τη συνοδεία πάντα ενός περιπολικού για λόγους ασφαλείας.

* Πληροφορίες από news247.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΛΑΡΚΟ: Οι εργαζόμενοι νίκησαν – Πέτυχαν την παράταση των συμβάσεων τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δέσμευση ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα...

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...
Διαφήμιση