Αλέξης Τσίπρας: Φτάνει πια! Ως εδώ! Δεν θα αφήσουμε τον Μητσοτάκη να διχάζει και να ρημάζει την κοινωνία (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμα και με μία ψήφο διαφορά στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αν αυτή γίνει προκειμένου η Ελλάδα να πάει μπροστά ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη μεγάλη πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

«Και την επόμενη μέρα η χώρα θα έχει μια νέα, ισχυρή, προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά που θα σηκώσει τα μανίκια για να κλείσει τις πληγές και να βάλει μπροστά ένα σχέδιο συλλογικής ανάτασης της κοινωνίας και των ανθρώπων αυτής της χώρας. Δεν αξίζει σε αυτές τις γενιές που πέρασαν μέσα από τη μέγγενη της κρίσης και της λιτότητας, να χαραμίσουν κι άλλα χρόνια χωρίς προοπτική, χωρίς μέλλον. Η νίκη θα ανοίξει τον δρόμο. Εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι. Αποφασισμένοι να αναλάβουμε την ευθύνη. Πιο ώριμοι και πιο προσγειωμένοι. Γιατί μάθαμε και από τις επιτυχίες και από τα λάθη μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Είμαστε έτοιμοι να τα αλλάξουμε όλα αν χρειαστεί, προκειμένου να αλλάξει πορεία ο τόπος. Ένα πράγμα, όμως, σας διαβεβαιώ δε πρόκειται να αλλάξουμε: Την εντιμότητά μας. Τα καθαρά πρόσωπα που ποτέ δεν είχαν ούτε θα έχουν χορηγούς και προστάτες» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

«Αρχίζει ξανά η δυνατότητα να βγούμε μπροστά, να μιλήσουμε με λόγια σταράτα και να εξηγήσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση δε σε σώζει, κάποιοι να πλουτίζουν αλλά ο ελληνικός λαός να είναι σε δυστυχία. Σας χρειαζόμαστε υγείες, να φοράμε μάσκες και να προχωρήσουμε στον εμβολιασμό, αλλά και στις επάλξεις. Σας καλώ να βγούμε μαζί στα μέτωπα της κοινωνικής πάλης, στις κοινωνικές διεκδικήσεις, στους χώρους δουλειάς. Υπάρχει προοπτική, η προοδευτική κυβέρνηση με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θα δώσει πνοή στον τόπο. Η Θεσσαλονίκη έδωσε το μήνυμα του αγώνα και της νίκης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «στις πιο δύσκολες στιγμές για την ελληνική κοινωνία η έγνοια του δεν είναι πως θα αντιμετωπίσει τη πανδημία αλλά πως θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη».

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για να αφήνουμε τον κο Μητσοτάκη να διχάζει και να ρημάζει την ελληνική κοινωνία. Φτάνει πια! Ως εδώ! Δεν μπορούμε να αφήσουμε, δεν πρέπει να αφήσουμε, και δεν θα αφήσουμε να συνεχίσουν να κάνουν το ψέμα, την καταστολή, και τη διαφθορά, κανονικότητα. Να απολαμβάνουν ανέμελα σαββατοκύριακα με 13.000 νεκρούς. Να διαμοιράζουν τα ιμάτια του λαού μας σε κολλητούς και ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις» ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε «να μην επιτρέψουμε στη δυστοπία που ζούμε να γίνει καθεστώς».

Ακολουθεί αναλυτικά ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα΅:

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση