Αλέξης Τσίπρας – Συνέντευξη στο Open (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το μήνυμα ότι έχει γυρίσει η κλεψύδρα και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά της επόμενης κυβέρνησης της χώρας έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και την Πόπη Τσαπανίδου.

«Ο Μητσοτάκης έζησε 1,5 χρόνο τον όμορφο μύθο του, τώρα οι πολίτες ζουν την άσχημη αλήθεια του. Θα πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τη φθορά του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Σχολιάζοντας την υπουργοποίηση Στυλιανίδη, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «αφού δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη στη ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να εισάγει “αρίστους” από την Κύπρο»…….

Αναφερόμενος στο μέγα φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης ήθελε συνεννόηση, όφειλε να τη διερευνήσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δεν ήθελε συνεννόηση, ήθελε μία ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού, μία μεταγραφή με ποδοσφαιρικούς όρους, δίνοντας την εντύπωση διεμβολισμού των πολιτικών του αντιπάλων. …..

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας κλιμάκωσε την επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, «οι βασικές επιλογές Μητσοτάκη αναδεικνύουν ότι δεν κυβερνά για το λαό, ούτε καν για αυτούς που τον εξέλεξαν. Κυβερνά για λίγους χορηγούς του. Αυτό απέδειξε αφήνοντας 40.000 μαθητές εκτός ΑΕΙ. Αυτό απέδειξε με το ασφαλιστικό, με το εργασιακό»……

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Είναι επικίνδυνο η Ελλάδα να εμπλακεί στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...

Θεσσαλονίκη – Fly Over: Τώρα (και) οσμή σκανδάλου για ένα αχρείαστο έργο

*Του Γιάννη Μυλόπουλου - Αυτά που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος...

Κασσελάκης: Από Μαξίμου η εντολή στα site που ελέγχει για τα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη»

Σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα περί έντονης κριτικής στο πρόσωπό του κατά...
Διαφήμιση