Αλέξης Τσίπρας – Αρχίζει τις επαφές για να μην έχουμε εκατόμβη νεκρών και καταστροφικό lockdown

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Κύκλο επαφών με φορείς, σε σχέση με την πορεία της πανδημίας, την ανεπαρκή διαχείρισή της από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έστω και τώρα για αποτραπούν χιλιάδες ακόμα θάνατοι αλλά και ένα ακόμη καταστροφικό lockdown, ξεκινά Αλέξης Τσίπρας από αύριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα συναντηθεί σήμερα Τρίτη 30/11 στις 15:00 με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και στις 16:00 με το Προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)

Μία ημέρα αργότερα, ο Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 16:00 με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου στις 10:30, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και στις 11:30 με την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε προαναγγείλει τις εν λόγω επαφές από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την ομιλία του στη Λάρισα.

Τέλος, όπως επισημαίνεται από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κύκλος επαφών με φορείς και τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση