Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στον Αλέξη Τσίπρα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Έντονη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha  για την νέα δημοσκόπηση της εταιρίας  Abacus -όπου παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα τρίτο  σε δημοτικότητα ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής στην Κουμουνδούρου.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησαν ότι υπάρχει συγκεκριμένα σχέδιο αποδόμησης της προσωπικότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την συγκεκριμένη στιγμή  και ενίσχυσης του προφίλ του προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.  Πρόθεση όσον βρίσκονται πίσω από αυτό το σχέδιο είναι να εμφανίζουν τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής ως την εναλλακτική λύση στον χώρο της κεντροαριστεράς.

«Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να δείξει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πλέον το πολιτικό εκτόπισμα  να ηγηθεί της εναλλακτικής λύσης την στιγμή που η  κυβέρνηση Μητσοτάκη καταρρέει λένε συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα  . Γι αυτό άλλωστε   συνεχίζουν να εμφανίζουν την  διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα σε διψήφια ποσοστά .»

Πιο συγκεκριμένα στο ερώτημα περί θετικών και αρνητικών απόψεων για τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εισπράττει θετικές γνώμες σε ποσοστό 33%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 17% και ο Αλέξης Τσίπρας 11%. Το στοιχείο ωστόσο που προκάλεσε έκρηξη στην Κουμουνδούρου ήταν πως μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ η Abacus εμφανίζει μόνον το 34% να έχει θετική γνώμη για τον Αλέξη Τσίπρα, το 40% έχει ουδέτερη και το 26% αρνητική. Δηλαδή μόνον ένας στους τρεις από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να έχει θετική γνώμη για τον πρόεδρο του.!!!!!

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου ζήτησαν να δοθούν στην  δημοσιότητα όλα τα στοιχεία της έρευνας καθώς όλες οι μετρήσεις το τελευταίο διάστημα εμφανίζουν την διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα σε μονοψήφιο αριθμό ενώ η δημοτικότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκτιναχθεί.

Οι ίδιοι άνθρωποι μάλιστα επισημαίνουν το γεγονός ότι σε όλες τις περιοδείες που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας  «οι αντιδράσεις του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από θερμές – θυμίζοντας μέρες του 2015- ενώ την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός αλλά και οι υπουργοί της κυβέρνησης εμφανίζονται να μη  μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο. »

Πηγή: eretikos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Θα πει όχι η Ελλάδα αν της ζητηθεί συνδρομή στην επίθεση κατά του Ιράν;

*Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Μόνο ντροπή μπορεί να νοιώσει...

Πολάκης σε Άδωνι για το φάρμακο URSOFALK: Λύσε το θέμα και άσε τα ντιλαρίσματα

Επανήλθε στην υπόθεση της έλλειψης του φαρμάκου URSOFALK, ο Παύλος...
Διαφήμιση