«Άφαντος» ο πρωθυπουργός την πρώτη ημέρα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής – Στόχος η προστασία της εικόνας του;-Στο κάδρο μόνο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας!

Έχει ασφαλώς τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον: Την πρώτη ημέρα της μεγάλης κακοκαιρίας, με την κατάρρευση του κράτους, με εκατοντάδες πολίτες εγκλωβισμένους στους πιο ακριβούς δρόμους της χώρας («με 2,80 ευρώ διέλευση και διαμονή» γράφτηκε πικρόχολα στο διαδίκτυο), με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ο πρωθυπουργός φρόντισε να απουσιάσει εντελώς -και …επιμελώς- από την επικαιρότητα

Η στήλη δεν διαθέτει καμία αμφιβολία ότι –ανεξαρτήτως αποτελέσματος- συντόνιζε κυβέρνηση και κρατικό μηχανισμό για να σωθεί οτιδήποτε μπορούσε να σωθεί. Και σε καμία περίπτωση δεν υπονοεί ότι ο πρωθυπουργός ήταν απών από την προσπάθεια.

Σημειώνει όμως –και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά- ότι ο πρωθυπουργός την ημέρα της δοκιμασίας εκατομμυρίων συμπατριωτών μας επέλεξε να μην έχει καμία εμφάνιση-ούτε καν δήλωση.

Τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί ήταν σε μια –επικοινωνιακή και πάλι- επίσκεψη σε άστεγους στον Πειραιά, ενόψει της κακοκαιρίας, χωρίς μάλιστα να δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημά τους!

Είναι σαφές πως ο σχεδιασμός του Μαξίμου ήταν τη μέρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας των πολιτών ο πρωθυπουργός να μην εμφανιστεί δημοσίως, για την «προστασία» της εικόνας του. Το ίδιο και άλλοι υπουργοί.

Στο κάδρο έμεινε μόνο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης- αλλά ο εκσυγχρονιστής Κύπριος «τα ήθελε και τα έπαθε»!

Αν φανεί φως στην άκρη του τούνελ, όμως, αν το κράτος αρχίσει να αντιδρά, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως και ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί και οι υπουργοί!

*Άρθρο του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Μητσοτάκης: Μετά το 3ήμερο της φθοράς στη Βουλή ανακοίνωσε κατώτατο μισθό 830 €, καθαρά 706

Στα 830 ευρώ μικτά από 780 σήμερα αυξάνεται από την 1η Απριλίου ο κατώτατος...

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...

Βαθιά τραυματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τίποτα δεν είναι ίδιο πλέον όπως πριν

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Ερώτημα είναι πλέον ακόμα...
Διαφήμιση