Άκης Σκέρτσος: Απειλές προς τους πολίτες με κάθετο διαχωρισμό και αποκλεισμό τους από οικονομική στήριξη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άρης Σκέρτσος προανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμιά οικονομική στήριξη σε ανεμβολίαστους ενώ θα επιβάλλονται και ιδιότυπα προσωπικά περιοριστικά μέτρα.

Για να το κάνουμε λιανά επί της ουσίας ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε το σύνθημα για τιμωρία των ανεμβολίαστων μέσα είτε από απολύσεις που θα θεωρούνται δικαιολογημένες είτε μέσα από τον αποκλεισμό από  οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση σε περίπτωση υποχρεωτικής αναστολής εργασίας ενός εργαζομένου λόγω μη εμβολιασμού.

Ο Άκης Σκέρτσος έγραψε χαρακτηριστικά στο facebbok: ”Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη” και ” ότι έχει έρθει η ώρα των επιχειρήσεων να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα”.

Συμπλήρωσε ότι εκτός από την ”ώρα των επιχειρήσεων” είναι η και η ”ώρα” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον του και να πείσουν όσους περισσότερους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν άμεσα.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...

Τα ατυχήματα στη λιπασματοβιομηχανία Καβάλας και η ασφάλεια της περιοχής

Η λιπασματοβιομηχανία της Καβάλας, η μοναδική τέτοιου είδους εγκατάσταση...

Μενέλαος Χαραλαμπίδης – Βιβλίο: «Οι δωσίλογοι» & η ιστορία ως εφόδιο για τον πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

*Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης συζητά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη Στο...
Διαφήμιση