Άδωνις ξανά απειλητικός: Πιθανή απαγόρευση ανεμβολίαστων στα καταστήματα λιανεμπορίου (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι δεν αποκλείεται να απαγορευθεί στους ανεμβολίαστους να εισέρχονται σε όλους τους κλειστούς χώρους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν ούτε στα καταστήματα λιανικού εμπορίου. Ωστόσον υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να γίνει αν η πανδημία επιδεινωθεί προς το φθινόπωρο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε επίσης ότι ”η πιθανότητα να εξαφανίσουμε τον ιό στην Ελλάδα ενώ έχουμε ανοιχτά τα σύνορά μας και έχουμε δεκάδες χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο νομίζω δεν είναι εφικτή, αυτό που μπορούμε να πετύχουμε είναι να τον ελέγχουμε να τον περιορίσουμε”.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, είναι υποχρεωμένη οπού δημιουργείται πρόβλημα όπως στη Μύκονο να παρεμβαίνει. Σύμφωνα με τον υπουργό στη Μύκονο ο ρυθμός αύξησης της μετάδοσης έπεσε στο μισό. «Έγινε σαφές στη Μύκονο ότι αυτή η ιστορία με τα πάρτι δεν μπορεί να συνεχιστεί» σχολίασε ο υπουργός.

Για το ενδεχόμενο να ληφθούν οριζόντια μέτρα και σε αλλά νησιά όπως της Κρήτη ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το κράτος είναι κράτος» και αν θα χρειαστεί θα πάρει μέτρα και θα τα επιβάλλει.


Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...

Βαθιά τραυματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τίποτα δεν είναι ίδιο πλέον όπως πριν

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Ερώτημα είναι πλέον ακόμα...
Διαφήμιση