Άδωνις Γεωργιάδης: Τα γυρίζει για την ανωνυμία των κερδοσκόπων – Τώρα τους λέει μαυραγορίτες

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πριν από 24 ώρες υπερασπιζόταν με πάθος την ανωνυμία των επιχειρήσεων που αισχορκερδούν σε βάρος των καταναλωτών και κουνούσε το δάκτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε με ερώτηση στη Βουλή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών από τους ελέγχους για αισχροκέρδεια, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές.

Πριν από 24ώρες συνέκρινε όσους ζητούν να δημοσιεύονται οι επωνυμίες των επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν με το εξαγριωμένο πλήθος έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου.

Και σήμερα Τρίτη μπροστά στη γενική κατακραυγή ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε υπέρμαχος της δημοσιοποίησης των επωνυμιών των επιχειρήσεων που κερδοσκοπούν κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «μαυραγοριτισμό».

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι «έχει έρθει η ώρα να προστατεύσουμε τον καταναλωτή από φαινόμενα αισχροκέρδειας» και ακόμα ότι «αυτήν τη στιγμή, για μένα την ώρα του πολέμου, η αισχροκέρδεια είναι μαυραγοριτισμός».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει διάταξη στο πρότυπο εκείνης για τον κορωνοϊό που θα δίνει το δικαίωμα στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή να δημοσιοποιεί τις επωνυμίες των επιχειρήσεων στις οποίες επιβάλλονται πρόστιμα για λόγους αισχροκέρδειας.

Μάλιστα, ζήτησε τη στήριξη των κομμάτων «ώστε να υπάρχει ένα επιπλέον επιχείρημα για τη στήριξη της διάταξης αυτής στη δικαστική αίθουσα». 

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αλέξης Χαρίτσης: Στοίχημα παραγωγής πραγματικής πολιτικής και όχι θεάματος

*Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος - Στο πρόσωπο του Αλέξη Χαρίτση κρίνεται...

Ο ΟΗΕ διαψεύδει το Ισραήλ για την UNRWA: Ούτε μία απόδειξη δεν έχει περί «σύνδεσης» με τη Χαμάς

Ηχηρό «χαστούκι» στο Ισραήλ και τους συμμάχους του που προσπάθησαν να...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο τουλάχιστον κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...
Διαφήμιση