Άδωνις ανιστόρητος: «Δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, αλλά στους γύρω δρόμους» (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Για “παραλογισμό” της Αριστεράς και με χαρακτηρισμούς όπως “ψεύτες και υποκριτές” που “δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό” έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σχολιάζοντας τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο Πολυτεχνείο και εκείνα που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα (Άγιο Δημήτριο και 28η Οκτωβρίου).

Ανήμερα της Επετείου του Πολυτεχνείου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επέλεξε να επιτεθεί στα κόμματα της Αριστεράς, αφού όπως είπε “τον εξιτάρει να “αναδεικνύω την υποκρισία της”, σχολιάζοντας μάλιστα και τα ιστορικά γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου όπου “δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου”.

“Όλο αυτό που βλέπετε είναι ακόμα ένας παραλογισμός της Αριστεράς. Εμένα μου αρέσει πάντα να αναδεικνύω την υποκρισία της Αριστεράς στην Ελλάδα. Αυτό είναι που εμένα με εξιτάρει. Πριν από δύο εβδομάδες, ενόψει των εορτών του Αγίου Δημητρίου αλλά και των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, σε κάθε τηλεοπτικό πάνελ και από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 υπήρξε μια κριτική προς την κυβέρνηση που έλεγε γιατί επιτρέπει τις παρελάσεις και δεν παίρνει μέτρα για τον Άγιο Δημήτριο αφού υπάρχει η πανδημία». Εγώ πάντα έλεγα ότι το κίνητρό τους δεν είναι η πανδημία. Το κίνητρό τους είναι ιδεολογικό. Δεν τους αρέσουν οι παρελάσεις και δεν πιστεύουν στον Χριστό”, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 για να προσθέσει: “Δείξτε μου μία ανακοίνωση ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ή ενός κόμματος της Αριστεράς που λέει να μη γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου. Εκτός αν με έναν μαγικό τρόπο ο ιός μεταδίδεται στον Άγιο Δημήτρη και στις παρελάσεις και δεν μεταδίδεται στο Πολυτεχνείο”.

Μάλιστα, καταλήγοντας, είπε: “Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές”.

Εν συνεχεία, για τις ζωές που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της ιστορικής εξέγερσης υποστήριξε: “Δεν είναι η μέρα να κάνουμε αυτή την ιστορική συζήτηση. Νεκροί του Πολυτεχνείου βεβαίως και υπήρχαν, όχι εντός του Πολυτεχνείου, σε γύρω δρόμους”.

“Δεν με αποδοκίμασαν από την εστίαση – Βγάλαμε και σέλφι”
Τέλος, διευκρίνισε ότι χθες δεν αποδοκιμάστηκε από εκπροσώπους της εστίασης τους οποίους συνάντησε στην πλατεία Συντάγματος, αλλά υπήρξε μια μικρή ένταση με μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν πορεία για υγειονομικά θέματα.

“Δεν με αποδοκίμασαν οι της εστίασης. Έμεινα μαζί τους πάρα πολλή ώρα, μιλήσαμε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, μέχρι και σέλφι βγήκανε μαζί μου. Όταν τελείωσε η κουβέντα μας, ήρθε από πίσω μία πορεία του ΠΑΜΕ που είχε συγκεντρωθεί για λόγους υγείας και φώναζαν υπέρ των προσλήψεων στα νοσοκομεία. Αυτοί πράγματι με αποδοκιμάσανε”.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...

Άγιος Δημήτριος: Ρατσιστική επίθεση σε βάρος μετανάστη διανομέα (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει φασιστική επίθεση σωματικής και λεκτικής βίας σε...

Νίκος Ανδρουλάκης: Γιατί αναγκάζεται να ανασυνθέσει την στάση του ΠΑΣΟΚ

*Του Παύλου Κλαυδιανόύ - Την προοπτική κεντροαριστερής διακυβέρνησης επιστρατεύει...
Διαφήμιση