Άδειασε τον Πλεύρη ο Σωτήρης Τσιόδρας για την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σαφείς αποστάσεις από την κυβερνητική ευφορία περί κατάργησης μέτρων όπως το πιστοποιητικού εμβολιασμού πριν από το Πάσχα με το πράσινο φως για είσοδο των ανεμβολίαστων στους κλειστούς χώρους πήρε ο Σωτήρης Τσιόδρας που συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση του ΕΚΠΑ στην Ιατρική Σχολή.

Ο καθηγητής Παθολογίας και βασικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διαχείριση της πανδημίας, επεσήμανε ότι «Καταλυτικά για την άρση των μέτρων στο μέλλον, όπως και για την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, θα είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα»,  αδειάζοντας τον υπουργό Υγείας αλλά και το μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Γκίκα Μαγιορκίνη που έσπευσαν να προαναγγείλουν την κατάργηση του green pass πριν από το Πάσχα.

Να σημειωθεί ότι στη γραμμή Τσιόδρα βρίσκονται και άλλοι επιστήμονες όπως το μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Θεόδωρος Βασιλακόπουλος που διαφώνησε με τη διατύπωση Μαγιορκίνη για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού λέγοντας, μάλιστα, ότι «μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο στη χώρα οπότε δεν πρέπει να είναι κανένας δυσαρεστημένος».

Υπενθυμίζεται ότι και ο γιατρός ερευνητής Γιώργος Παυλάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εκτιμώντας πως «Θα έχουμε κορύφωση της πανδημίας το Πάσχα με πολλούς νεκρούς».

Ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την παρέμβασή του δεν απέκλεισε την εμφάνιση μιας νέας παραλλαγής του κορωνοϊού επισημαίνοντας πως «η ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία δεν αποκλείεται να επηρεάσει την πανδημία».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Μητσοτάκης: Μετά το 3ήμερο της φθοράς στη Βουλή ανακοίνωσε κατώτατο μισθό 830 €, καθαρά 706

Στα 830 ευρώ μικτά από 780 σήμερα αυξάνεται από την 1η Απριλίου ο κατώτατος...

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...

Βαθιά τραυματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τίποτα δεν είναι ίδιο πλέον όπως πριν

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Ερώτημα είναι πλέον ακόμα...
Διαφήμιση