Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το Left Door με πλήρη σεβασμό της ιδιωτικότητας των χρηστών του, λειτουργεί από τους διαχειριστές του προσφέροντας ενημερωτικό περιεχόμενο για τα πολτικά, πολιτιστικά και άλλα δρώμενα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Με την επίσκεψη στο Leftdoor.eu παρουσιάζονται διάφορες διαφημίσεις σε περίοπτες θέσεις του ιστοτόπου, οι οποίες (τωρινές και μελλοντικές) υπάγονται σε αυτούς τους όρους χρήσης του site. Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται μόνο εάν δεν έχετε κάποιο plugin όπως το Ad block ενεργό – και υπάρχουν για την χρηματοδότηση του site.

Οι τροποποιήσεις του περιεχομένου μπορεί να συμβαίνουν και χωρίς την ενημέρωση του κοινού, όπως επίσης το Left Door διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του περιεχομένου του κατά βούληση και πάλι, χωρίς να απαιτείται η ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι διαφημίσεις που παρουσιάζονται στο site περιλαμβάνουν διαφημιστές και εταιρίες, με τους/τις οποίες το Left Door δεν έχει άμεση επαφή – και οποιαδήποτε συναλλαγή ή αγορά συμβεί μέσω κάποιας διαφημιζόμενης εταιρίας στο leftdoor.eu, αφορά τον χρήστη και τον διαφημιστή. Επιπλέον, δεν εγγυάται ότι οι servers από τους οποίους τρέχει το site είναι “καθαροί” από κακόβουλο λογισμικό.

Τέλος, το leftdoor.eu και οι συνεργάτες μας συλλέγουμε και αποθηκεύουμε τυπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας, με μοναδικά, ανώνυμα αναγνωριστικά.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Στέφανος Κασσελάκης / Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος

Με τον Σωκράτη Φάμελλο, πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος...

Κακοκαιρία Elias: Οι 11 περιοχές που κινδυνεύουν σήμερα –  Δύσκολη μέρα η Τετάρτη

Ισχυρά φαινόμενα σήμερα Τρίτη (26/9) σε Ιόνιο, Δυτική και...

Με τον Στέφανο Κασσελάκη, «Αγοράζεις τώρα – Πληρώνεις μετά…»

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ...

Ανεμογεννήτριες στα καμένα / Έρχεται η «γαλάζια» κυβερνητική λαίλαπα, όχι η πράσινη ανάπτυξη

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο πληροφορήθηκε από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία ότι είκοσι...
Διαφήμιση