«Ως εδώ η κοροϊδία!»: Ο Αλ. Τσίπρας θα απαντήσει στο αυριανό «έκτακτο διάγγελμα» Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός, για μια ακόμα φορά θα βγει σε ζωντανή σύνδεση να κουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες για την έκρηξη της πανδημίας, αποκρύπτοντας τις ευθύνες τους για την ανεξέλεγκτη κατάσταση και την κατάρρευση του ΕΣΥ – «Ως εδώ η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ», προαναγγέλλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε έκτακτη δήλωση θα προχωρήσει την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός, προσπαθώντας να μεταφέρει στους πολίτες την ευθύνη για τον εκτροχιασμό της πανδημίας και την κατάρρευση του ΕΣΥ. Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στις επιδημιολογικές εξελίξεις, καθώς τα κρούσματα βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση βάζει «φρένο» στη σεναριολογία για νέα μέτρα. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο εκτιμούν πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα συγκρατήσουν την πορεία της πανδημίας και θέλουν να δώσουν μια πίστωση χρόνου πριν προχωρήσουν σε πιο σκληρές λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κ. Μητσοτάκης απέκλεισε χθες το lockdown ανεμβολίαστων στα πρότυπα της Αυστρίας. 

Άμεση απάντηση Τσίπρα στην «παράσταση» του πρωθυπουργού

Με δημόσια δήλωση αμέσως μετά το μήνυμα του πρωθυπουργού θα απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνοντας λόγο για κοροϊδία με φόντο τους 17.000 νεκρούς και το διαλυμένο ΕΣΥ. 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

“Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ.”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση