Το μήνυμα του 3ου Συνεδρίου πέφτει βαρύ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Γιάννης Οικονόμου: Πανικόβλητο παραλήρημα κατά ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.

Το σύνθημα «ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει», προκάλεσε νευρική κρίση στο Μαξίμου που έσπευσε δια του κυβερνητικού εκπροσώπου να επιδοθεί σε ένα εμετικό παραλήρημα κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βεβαιότητα της κοινωνίας ότι η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της αποτυχημένης κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει αρχίσει, οδήγησε τον Γιάννη Οικονόμου σε ένα λογίδριο κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που το μοναδικό στοιχείο που κατέδειξε καθαρά ήταν ο πανικός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Και τι δεν είπε ο Γιάννης Οικονόμου μια και δεν έχει να δώσει καμιά απάντηση στις συγκεκριμένες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των νοικοκυριών και των επαγγελματιών.

Ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το κόμμα και την ιδεολογία πάνω από την πατρίδα και την κοινωνία. Ότι είναι ιδεολογικά εγκλωβισμένοι στον κόσμο όπως ήταν πριν από το 1989 ότι ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορεί και δεν θέλει να προσφέρει το ελάχιστο στην πατρίδα και την κοινωνία.

Με συκοφαντίες και ψέματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαλε από το μανίκι του καμένα χαρτιά περί βοσκοτόπων και «Ρασπούτιν» την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει διεθνώς τη χώρα με τις διώξεις και τις παρακολουθήσεις κατά δημοσιογράφων και δικαστικών στην αποτυχημένη προσπάθεια να εμφανιστεί το σκάνδαλο Novartis σαν «σκευωρία». Και βέβαια έπαιξε και πάλι την κασέτα με τα fake news περί μη καταδίκης της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  ταυτίζεται με τον διχασμό ενώ η πατρίδα και η κοινωνία απαιτούν τη μέση οδό της σοβαρότητας της ασφάλειας, της σταθερότητας, της Δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Στην προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο Γιάννης Οικονόμου σκέφτηκε να πει και το εξής καταπληκτικό. Ότι συμπληρώνει 15 χρόνια ως πολιτικός αρχηγός και παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος προσηλωμένος σε οράματα που αποδείχθηκαν οδυνηρές αυταπάτες ενώ ο εκπρόσωπος των «αρίστων» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα σκιά και φιγούρα του χτες που δεν έχει φέρει ούτε ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο ηθοποιός Donald Sutherland. Ο θρυλικός...

Πορεία στο Σύνταγμα με σύνθημα “Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργαζόμενους” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα...

Μητσοτάκης αμετανόητος, με υποσχέσεις και δειλά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα

Μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ...
Διαφήμιση