Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη με συγγνώμη, ενώ οι φωτιές μαίνονται στην Εύβοια και στην Αρκαδία (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το μήνυμα του πρωθυπουργού έγινε ενώ οι φωτιές συνεχίζουν να καταστρέφουν τα πάντα στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το διάγγελμά προσπάθησε να πετάξει κάθε ευθύνη από πάνω του και ζήτησε συγγνώμη «για τις όποιες αδυναμίες», είπε ότι θέλει να μείνουμε σε όσα σώθηκαν και όχι σε όσα καταστράφηκαν, εννοώντας τις εκκενώσεις για να μην υπάρξουν νεκροί και ταυτόχρονα φαίνεται να ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες να απαντήσει προσωπικά σε όλα τα ερωτήματα (άγνωστο με ποιο τρόπο ακριβώς, με συνέντευξη σε δημοσιογράφο ή κάτι διαφορετικό).

Μετά την συγγνώμη του μίλησε αόριστα για απόδοση ευθυνών. Σημείωσε ότι «Οι τυχόν αστοχίες θα εντοπιστούν. Και οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μπροστά στο κύμα μαζικών διαμαρτυριών από τους πολίτες οι οποίες στρέφονται συγκεκριμένα προς το πρόσωπό του ζήτησε: «οι αντιδράσεις μας, ωστόσο, δεν πρέπει να είναι τυφλές».

Καταλήγοντας ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αλαζονικός λέγοντας πόσο καλά τα πήγε σε ότι αντιμετώπισε στη… βάρδιά του. «Η ασύμμετρη επίθεση στον Έβρο μέχρι την επέλαση του κορωνοϊού. Και από τις αλλεπάλληλες εθνικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι το μεγάλο στοίχημα του εμβολιασμού».

Ολόκληρο το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

8 Δεκέμβρη 2008 / 15 χρόνια από την εξέγερση που τάραξε την Ελλάδα

Ηδιαδήλωση φουντώνει.Ο Αλέξης έπεσε νεκρός αλλά είναι ζωντανός.Ζεστό αίµα...

Αντιδημοκρατική δυσανεξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Με αφοπλιστικό τρόπο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης παραδέχτηκε χθες...

2023: Ένας πλανήτης αλυσοδεμένος στα χρέη

*Γράφει η Έλλη Πετρίδη - Σε επικίνδυνη πορεία βρίσκεται...

Μέση Ανατολή: Σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη νότια Γάζα – «Στόχος οι υπόγειες σήραγγες»

Η Γάζα φλέγεται για ακόμη ένα 24ωρο, με τον ισραηλινό στρατό...
Διαφήμιση