Σωκράτης Φάμελλος: ”Σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας η σιωπή για το Πόθεν Έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη” (Ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Οι δικαιολογίες που ψέλλισε το Μαξίμου δεν είναι αληθείς!

«Ιδιοκτησιακή» χαρακτήρισε την αντίληψη αυτής της εκδοχής της Δεξιάς για το κράτος ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σήμερα Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ χαρακτήρισε προσβολή την αύξηση των 13 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον κατώτατο μισθό, την ώρα που «η ακρίβεια στη χώρα είναι τρομακτική».

Έκανε λόγο την ίδια στιγμή για αισχροκέρδεια από την πλευρά της ΔΕΗ, λόγω των αυξημένων τιμολογίων ρεύματος ενώ καυτηρίασε και τα υπερ-μπόνους που δίνει η κυβέρνηση στα μεγαλοστελέχη της εταιρίας.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Documento» είπε πως «δεν μιλάμε απλώς για την αποκάλυψη μιας εφημερίδας, αλλά για σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας. Οι δικαιολογίες που ψέλλισε το Μαξίμου δεν είναι αληθείς. Υπάρχει όμως και διαδικασία φίμωσης, καθώς φαίνεται πως υπήρξαν και τηλέφωνα στα κανάλια για να αποσιωπηθεί η ιστορία αυτή με το Πόθεν Έσχες του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Φάμελλος επισήμανε ότι «η αντίληψη της ιδιοκτησίας του κράτους που έχουν, είναι χαρακτηριστικό αυτής της εκδοχής της δεξιάς στην Ελλάδα. Είναι αναχρονιστικό και αναντίστοιχο από την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Υπάρχει μπούλινγκ απέναντι σε οποινδήποτε εκφράζει την άποψή του. Και το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει και στην Εργασία και στην Παιδεία και στις άλλες διεκδικήσεις».

Πηγή: Ρ/Σ ”Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η «νέα Ινδία» και ο επικίνδυνος κύριος Μόντι

*Της Μαρίας Δεδούση - Πριν από λίγες ημέρες, οι...

Πανελλαδική απεργία 21 Σεπτεμβρίου ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Απεργιακός «πυρετός» σήμερα, Πέμπτη 21/09 στην Ελλάδα λόγω των κινητοποιήσεων...

Ακρίβεια: Αυξήσεις-σοκ πάνω από 100% σε φρούτα και λαχανικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρουν τα στοιχεία για τις ανατιμήσεις σε φρούτα και...
Διαφήμιση