ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συνεδριάζει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στην αντζέντα του συμβουλίου βρίσκονται οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η προετοιμασία της Εθνικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια 2-4 Ιουλίου, καθώς και η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση της πρότασης που αφορά τα εργασιακά, την ερχόμενη Δευτέρα. Να σημειωθεί ότι η παρουσίαση αυτή θα γίνει συμβολικά στο Θέατρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας.

Παράλληλα σήμερα θα συζητηθεί και το θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας, θέμα που απασχολεί πολιτικά την Κουμουνδούρου που διαπιστώνει ότι είανι το μεγάλο ”αγκάθι” για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άλλωστε η χθεσινή δημοσκόπηση της Alco για το κανάλι Open έδειξε ότι το 48% των πολιτών αισθάνεται λιγότερη ασφάλεια από ότι τρία χρόνια πριν.

Να σημειωθεί ότι μετά την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες προκειμένου αύριο Πέμπτη να συμμετάσχει ως παρατηρητής στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) και μία ημέρα μετά στο Βερολίνο στην συνάντηση των ηγετών των ευρωπαίων σοσιαλιστών.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση