Στη Βουλή σήμερα το θέμα των πυρκαγιών: Στις 10.30 π.μ. η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 10:30 π.μ θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ζήτημα των πυρκαγιών και την ουσιαστική αποκατάσταση των πληγέντων σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών μετά από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κ. Μητσοτάκη προσωπικά, καθώς και, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, να καταθέσει τις προτάσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την επόμενη μέρα.

Κι αυτό καθώς με τη διαδικασία του άρθρου 142Α «Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής», θα γίνει η συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ειδική ημερήσια διάταξη που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Βουλής, η συζήτηση θα αρχίσει στις 10.30 π.μ. την Τετάρτη, θα γίνει κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εξελιχθεί σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής και θα έχει αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών και τα μέτρα αποκατάστασης.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει για τη χώρα νέο παραγωγικό μοντέλο σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Στην Λάρισα περιόδευσε χθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –...

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” / Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την Αθηνά Λινού

Προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση που έχει φουντώσει μετά...

«Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες»…

*Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος - Εσχάτως -μετά την κάλπη...

Σαν τραπουλόχαρτο καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας!

*Του Σπύρου Κυριάκη - Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν...
Διαφήμιση