Πολάκης προς κυβέρνηση: Το αφήγημα απέτυχε, αποδειχτήκατε άχρηστοι

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τον νέο θλιβερό απολογισμό της πανδημίας και τη διαχείρισή της τελευταίας από την κυβέρνηση.

«Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στο δυτικό κόσμο!(2801 θάνατοι/εκατομμύριο πληθυσμού)», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να φύγει μόνος του».

Αναφερόμενος παράλληλα στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας σημειώνει: «ΠΛΕΥΡΗ ,γύρνα τους υγειονομικούς σε αναστολή και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Το αφήγημα ΑΠΕΤΥΧΕ, η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ σας αποδείχτηκε!!».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«66 σήμερα! 29.000 σχεδόν από την αρχή της πανδημιας! Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στο δυτικό κόσμο!(2801 θάνατοι/εκατομμύριο πληθυσμού). ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Παρε μαζί Βασιλακόπουλο, Μαγιορκινη, Τσιοδρα και λοιπούς «επιστημονες» που κουνούσαν το δάκτυλο!

ΠΛΕΥΡΗ ,γύρνα τους υγειονομικούς σε αναστολή και ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Το αφήγημα ΑΠΕΤΥΧΕ ,η ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ σας αποδείχτηκε!!

ΥΓ….και ομως είχα δίκιο …ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Μονοκλωνικά αντισώματα , ΜΕΘ,οργανωμένη επιδημιολογική επιτήρηση , μέτρα στα ΜΜΜ και τους εργασιακούς χώρους ,εμβολιασμός στους άνω των 60 και στις ευπαθείς ομάδες μόνο. ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που έπρεπε να ακολουθηθεί απο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 και μετά! Μαζι με τα αντιικα χάπια απο το ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2021 και μετά . ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ!»

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση