Ποια ακρίβεια, ποια μέτρα, ποιος ιός;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πολλή κουβέντα γίνεται για τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση προσεχώς. Απ’ όσα ακούγονται το εισοδηματικό όριο θα είναι τα 600 ευρώ μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα. Από εκεί και πέρα η όποια στήριξη θα μειώνεται και προφανώς κάποιοι θα αποκλειστούν από αυτή ή θα είναι τόσο μικρή που δεν θα κάνει τη διαφορά. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Οι φήμες λένε ότι μόλις ανακοινωθούν τα νέα μέτρα θα μεγαλώσει κι άλλο η «ψαλίδα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις υπέρ της κυβέρνησης.

Κατά τα άλλα, περαστικά στον γενναίο πρωθυπουργό μας, που ορισμένοι θεωρούν ότι θυσιάστηκε για να διασπείρει τον κορωνοϊό… απέναντι και άλλοι ότι είναι έτοιμος να δώσει ό,τι μπορεί στον ΝΑΤΟικό, ανθρωπιστή και φιλειρηνιστή,  σύμμαχο Ταγίπ με αντάλλαγμα να βρεθούμε εντός της διαδρομής ενός πιθανού νέου αγωγού φυσικού αερίου, από το Ισραήλ προς την Ευρώπη.

Κι ας μη ξεχνάμε. Η κυβέρνηση προωθεί αλλαγές στον ΟΑΕΔ προκαλώντας ανησυχία ότι πολλοί μπορεί να βρεθούν εκτός του μητρώου ανέργων, λόγω αλλαγής των κριτηρίων της ανεργίας.

Ευτυχώς που ο κορωνοϊός αποδυναμώνεται γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μας ανησυχήσουν οι 70  θάνατοι που ανακοινώθηκαν χτες……

Πηγή: independentnews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αναστέλλουν, αλλά για ένα έτος, την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα καμένα του Έβρου 

Μετά τις μεγάλες αντιδράσεις για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε...

Ενωτικοί και σε αντίθετη γραμμή με τον Φίλη, Θεοχαρόπουλος και Καλπάκης

Έχει το ενδιαφέρον του. Σε αντίθεση με το Νίκο Φίλη,...

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει 6.000 απολύσεις από τα νοσοκομεία και εισβολή εργολάβων

Το πάρτι των εργολάβων στα δημόσια νοσοκομεία με την ανοχή του υπουργείου Υγείας και τον εργασιακό...

Πέθανε η εγγονή του Νέλσον Μαντέλα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή η Ζολέκα Μαντέλα, εγγονή του Νέλσον...
Διαφήμιση