ΠΟΕΔΗΝ για τον έγγραφο του ΕΟΔΥ: Όλα στο φως

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στο έγγραφο του ΕΟΔΥ για τους θανάτους ασθενών με κορονοιό εκτός εντατικής θεραπείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: «Επίσημο έγγραφο του ΕΟΔΥ επιβεβαιώνει ότι έχουμε πει έως σήμερα για τις ΜΕΘ. 17.000 ασθενείς από κορονοϊό έχασαν  τη ζωή τους  εκτός ΜΕΘ  σε θαλάμους κλινικών  έως σήμερα  όταν όλοι οι ασθενείς θα πρέπει  να δίνουν τη  μάχη για τη ζωή με τους καλύτερους θεραπευτικούς όρους μέσα   σε ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

Όπως ο ίδιος αναφέρει «Το έγγραφο του ΕΟΔΥ αναφέρεται στις λίστες αναμονής  για ΜΕΘ επί πολλές ημέρες  επιβεβαιώνοντας την επιλογή ασθενών. Αλήθεια μετά   από όλα αυτά ποιος έλεγε αλήθεια για τις ΜΕΘ; Το Υπουργείο ή η ΠΟΕΔΗΝ; Είναι σε εξέλιξη εξ άλλου η εισαγγελική  έρευνα που προκάλεσε η ΠΟΕΔΗΝ. Όλα στο φως».
Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι τραγικό ακόμη και σήμερα να βγαίνουν κάθε ημέρα ζωντανοί από τις ΜΕΘ  μόνο  5 ασθενείς  με κορονωιό και να πεθαίνουν 50 οι περισσότεροι σε κοινούς θαλάμους.

«Είναι τραγικό να έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ μόνο 4.365 ασθενείς ζωντανοί. Το πρώτο χρόνο της πανδημίας χάθηκαν 6.500 ασθενείς από κορωνοιο. Τον δεύτερο χρόνο χάθηκαν 20.000 ασθενείς με καλύτερη γνώση, καλύτερες θεραπείες, περισσότερο  χρόνο να οργανωθεί το σύστημα και κυρίως  τους εμβολιασμούς.  ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; ΦΤΑΙΕΙ η κατάσταση του ΕΣΥ. Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν προσπαθούν ακόμη και τώρα να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα» καταλήγει ο ίδιος .

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Quo vadis, Europa?

Το ερώτημα του τίτλου ίσως ακούγεται και διαβάζεται ως...

Παραλήρημα της Βούλτεψη για ακρίβεια: «Στη Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα οικονομίας έδωσε η Σοφία Βούλτεψη που στην προσπάθειά της να...

Η διπλή «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία και ιδιωτικό χρέος

Στην εξαήμερη εργασία και στο δυσβάστακτο για τους πολίτες ιδιωτικό χρέος επικεντρώνει σε...

Εργαζόμενοι στον τουρισμό: Τραγικές οι συνθήκες εργασίας / Λέμε όχι στις σεζόν-κόλαση

*Της Μικαέλας Σάβα - Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον τουρισμό...
Διαφήμιση