Πάνος Παπανικολάου Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ: “139 ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί για ακόμα μια φορά κατά την διάρκεια της πανδημίας το ΕΣΥ, σύμφωνα με τον Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΓΝΕ), Πάνο Παπανικολάου αφού αυτήν τη στιγμή «139 ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ».

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου, εκτός από τις συνεντεύξεις που έδωσε σε ιστοσελίδα αλλά και στον realFM, έγραψε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“27/11/21, 9.10 πμ – Στην επίσημη λίστα ΕΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ 139 (εκατόν τριάντα εννέα) βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι μηχανικά αεριζόμενοι εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους.Καταλάβατε τώρα γιατί έχουν βγάλει βόλτα Γιαννάκηδες και Μπάμπηδες να αμολάνε ψεκασμένες αντιδιασωληνωτικές μαλακίες.ΩΣ ΕΔΩ, χάνονται άδικα ζωές κάθε μέρα. Επιτάξτε ΤΩΡΑ όλες τις κλίνες ΜΕΘ των ιδιωτικών μεγαθηρίων της Αττικής για να νοσηλεύουν ασθενείς COVID υπό την εποπτεία των Καθηγητών “ειδικών” σας που οι ίδιοι διαφημίζουν την επαγγελματική τους συνεργασία με αυτά τα ιδιωτικά μεγαθήρια.”

Ο κ. Μητσοτάκης και ο υπουργός υγείας Πλεύρης ασχολούνται με το θέμα; Επιβεβαιώνουν αυτόν τον τραγικό αριθμό; Έχουν κάποιο σχέδιο να μην χαθούν τζάμπα, λόγω κυβερνητικής ολιγωρίας, κι άλλες ανθρώπινες ζωές;

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Στέφανος Κασσελάκης σε ΑΔΕΔΥ: Αυξήσεις 10% και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

Την αμέριστη στήριξή του στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ...

Μαύρη τρύπα στις αρχές του Κράτους Δικαίου

Είναι να απορεί κανείς με την αβάσταχτη ελαφρότητα με...

Σύγκρουση Μαρινάκη – Ανδρουλάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ έφερε σήμερα η...

Τραγωδία στα Τέμπη: Γενιδούνιας προς Μαξίμου – «Όλοι έχουν καταλάβει πλέον»

«Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί...
Διαφήμιση