Ο τυμβωρύχος Μητσοτάκης: Εμφάνισε στη Βουλή μήνυμα χαροκαμένης κόρης από το Μάτι ενώ η μητέρα της ζει

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει σταθερά και συνειδητά να επενδύει στην τυμβωρυχία. Μόνο που κατά την ομιλία του την Τετάρτη στη Βουλή ξεπέρασε κάθε όριο.

Ποτέ στην κοινοβουλευτική ιστορία ένας πρωθυπουργός δεν έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά με ψεύδη μια τραγωδία.

Γιατί αυτό έκανε ο πρωθυπουργός διαβάζοντας από το βήμα της Βουλής κατά τη δευτερολογία του το μήνυμα μια γυναίκας που ανέφερε ότι έχασε τη μητέρα της στην τραγωδία στο Μάτι, ενώ η μητέρα της ζει. 

Στο μήνυμα που ανέγνωσε ο πρωθυπουργός η γυναίκα που το υπογράφει ξεκινάει λέγοντας ότι η μητέρα της βρήκε τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Διάβασε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός το παρακάτω μήνυμα:

«Αν έψαχνες τη μητέρα σου μέρες και έκλαιγες από πάνω της χωρίς να το καταλάβεις, γιατί είχε τη μορφή κούτσουρου, αν έβλεπες το δέρμα των γειτόνων σου να λιώνει από το θερμικό φορτίο, αν είχες δει αγκαλιασμένα απανθρακωμένα παιδιά, αν έδινες DNA για να δεις αν είναι ο άνθρωπος σου μέσα στη σακούλα, αν σκούπιζες πτώματα από τον δρόμο, θα καταλάβαινες τη σημασία της εκκένωσης. Μη γράφετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, σας διαβάζουν και Ματιώτες».

Η κυρία που έγραψε αυτό το μήνυμα είναι η φωτογράφος Μαρία Κουτρουμπή, κόρη της ζωγράφου Εύας Αναγνώστου. Το μήνυμα η φωτογράφος το ανήρτησε στις αρχές Αυγούστου 2021 και το διάβασε την Τετάρτη  στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

Μόνο που η μητέρα της,  ευτυχώς ζει και βασιλεύει καθώς δεν βρήκε τραγικό θάνατο στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Πρόκειται για τη ζωγράφο Εύα Αναγνώστου η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή και πολύ γνωστή σε πολιτικούς κύκλους και σύμφωνα με πληροφορίες οικεία και στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε ότι ήταν χυδαία τυμβωρυχία η ανάγνωση του μηνύματος στη Βουλή.

Μάλιστα η Εύα Αναγνώστου έδωσε συνέντευξη στις 23 Απριλίου 2021 στο InStyle, με την κόρη της Μαρία Κουτρουμπή να έχει κάνει τη σχετική φωτογράφιση.

Η Εύα Αναγνώστου είχε συμμετάσχει, επίσης, στη συλλογή έκθεση «Ξανά Ζω» που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019 στο Μάτι με τη συμμετοχή 43 καλλιτεχνών οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τους πληγέντες. Έκθεση την οποία επισκέφθηκε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο τοπικό site rpn, έργο της Εύας Αναγνώστου από την έκθεση «αγόρασε πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης για την ενίσχυση του ιερού σκοπού».

Αιδώς κ. Μητσοτάκη.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ν. Παπαθανάσης: Για χρέος 2 εκατ. € πλήρωσε 50.000… και καθάρισε – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Καταρχάς η συνταρακτική είδηση: Ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ο δόλιος...

Διονύσης Τεμπονέρας: Οι συνταξιούχοι και το επίδομα της προσωπικής διαφοράς

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες, για τις αυξήσεις...

Η επανεκκίνηση των τρένων δεν προχωρά στη δεύτερη φάση – Τεράστια ακόμα τα προβλήματα

Ανυπέρβλητα, όπως φαίνεται, είναι τα τεράστια προβλήματα που καταγράφονται...

Θεανώ Φωτίου: Ούτε πρωτόκολλα, ουτε ειδκά εκπαιδευμένο προσωπικό στις Δομές ανηλίκων

H καταγγελία για βιασμό της 14χρονης που φιλοξενείται σε...
Διαφήμιση