Ομιλία Μητσοτάκη στους Ισπανούς δεξιούς: Ο…..προοδευτικός που έσωσε την Ελλάδα από την “άκρα αριστερά”!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Αντιαριστερό κρεσέντο επί… δεξιού ισπανικού εδάφους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πήγε στο συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (Partido Popular), που πραγματοποιείται στη Βαλένθια, για να δώσει τα… κυβερνητικά φώτα του στους Ισπανούς ομοϊδεάτες του.

Έκανε λόγο για «πραγματική αλλαγή» – ένα πολύ παλιό σύνθημα του ΚΚΕ που το είχε ρίξει ως αντίβαρο στην “αλλαγή” του Ανδρέα Παπανδρέου!- την οποία υποτίθεται ότι κατέθεσε ως προεκλογική πρόταση στον ελληνικό λαό και χάρισε στον ίδιο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την αυτοδυναμία, αλλά και την κυριαρχία στον πολιτικό χώρο από την Δεξιά έως το προοδευτικό κέντρο. Με το ίδιο σύνθημα, δήθεν κατατρόπωσε και τους… «λαϊκιστές της άκρας Αριστεράς», όπως είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να «εμπνεύσει» φαίνεται το Λαϊκό Κόμμα  υπό τον Πάμπλο Κασάδο, στις προσεχείς ισπανικές βουλευτικές εκλογές.

«Παρά την πανδημία, παρά το μεταναστευτικό, παρά τις δύσκολες διαφορές με την Τουρκία, μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Μειώσαμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες, περιορίσαμε τη γραφειοκρατία, δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό κράτος, εκσυγχρονίσαμε το κόμμα μας ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταλαμβάνει πλέον ολόκληρο τον χώρο ανάμεσα στην δεξιά και στο προοδευτικό κέντρο», ισχυρίστηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα πως αυτό είναι εφικτό. Οι λαϊκιστές της άκρας αριστεράς, οι αντίστοιχοι των δικών σας Podemos, ηττήθηκαν στις πρόσφατες εκλογές από το προοδευτικό κεντροδεξιό κόμμα».

Τόσο προοδευτικό που ούτε καν την φασιστική βία στα σχολεία της Θεσσαλονίκης δεν βγήκαν ανοιχτά να καταδικάσουν, αναπαράγοντας τη γνωστή θεωρία των “δύο άκρων”. Τόσο προοδευτική κυβέρνηση που ούτε τον αντίθετο λόγο των εκπαιδευτικών δεν ανέχεται και τους χτυπά με χημικά και αντλίες νερού… Κι αυτά είναι τα “προοδευτικά” κατορθώματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη των τελευταίων μόλις δύο ημερών…

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

“Σύνοδος Κορυφής για την Ουκρανία”: Το τελικό ανακοινωθέν – Ποιές χώρες δεν υπέγραψαν

Οπόλεμος της Ρωσίας στη Ουκρανία προκαλεί «μεγάλης κλίμακας ανθρώπινο...

Μητσοτάκης από Ελβετία: Μήνυμα κλιμάκωσης της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας

Μήνυμα, όχι «ειρήνης», αλλά κλιμάκωσης της εμπλοκής της χώρας...

Ευρωεκλογές 2024: H επόμενη μέρα και η θετική εναλλακτική

*Γράφει η Δανάη Κολτσίδα - Οι ευρωεκλογές τελείωσαν, αλλά...

Ποια είναι η εναλλακτική στο σημερινό οικονομικό μοντέλο;

*Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Σε προηγούμενα άρθρα, περιγράψαμε τις...
Διαφήμιση