Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στο νέο κύμα της πανδημίας (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χώρα συνεχίζει να είναι δύο φορές πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες ανθρώπινων ζωών ανά εκατομμύριο κατοίκων από κορονοϊό», δήλωσε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

«Έχουμε επίσης και έναν προϋπολογισμό που όπως είπε στη Βουλή και ο κ. Σκυλακάκης επίσημα, έχει μια παραδοχή – το γεγονός πως στις αρχές της χρονιάς τελειώνει η πανδημία. Ψηφίστηκε δηλαδή από την κυβέρνηση απολύτως συνειδητά ένας προϋπολογισμός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος. 

«Και έχουμε και την υπογραφή του κ. Τσιόδρα στη μελέτη που υπογράφει και ο κ. Λύτρας η οποία μας λέει ότι το 38,5% των απωλειών ανθρώπινων ζωών, στο χρονικό διάστημα που εξέτασαν για να εξάγουν συμπεράσματα, θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί», υπογράμμισε επιπλέον ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η χώρα ζει μια υγειονομική τραγωδία, ένοχη για αυτό είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν ζητάς από έναν ένοχο να διαχειριστεί το έγκλημα. Το μόνο που απέμεινε λοιπόν τώρα είναι να παραιτηθεί αυτή η κυβέρνηση και να δώσει διέξοδο μέσα από τις εκλογές».

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «εμείς ζητάμε αυτή τη στιγμή εκλογές, ακριβώς για το λόγο που τόσο καιρό φωνάζαμε πως αυτό που προέχει είναι να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή. Η κυβέρνηση έχει πετάξει λευκή πετσέτα».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το πολιτικό ρεπορτάζ μαδά τη μαργαρίτα των εκλογών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «μύρισε» εκλογές το περασμένο Σάββατο μιλώντας στην Καλλιθέα...

Σε λίγες ώρες αναμένεται η κακοκαιρία «Άριελ» στην Ελλάδα – Πότε θα χτυπήσει την Αττική

Ένα χαμηλό βαρομετρικό, προερχόμενο από τη Σικελία και κινούμενο...

Αλέξης Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός δεν μυρίζει τις εκλογές, τις προκηρύσσει» (βίντεο)

Με τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας παρομοίασε την τρέχουσα...

Τι περιμένει η Δικαιοσύνη;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ιθύνων νους της συγκάλυψης....
Διαφήμιση