Νάσος Ηλιόπουλος: Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ανταποκριθεί στο νέο κύμα της πανδημίας (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χώρα συνεχίζει να είναι δύο φορές πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ σε απώλειες ανθρώπινων ζωών ανά εκατομμύριο κατοίκων από κορονοϊό», δήλωσε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

«Έχουμε επίσης και έναν προϋπολογισμό που όπως είπε στη Βουλή και ο κ. Σκυλακάκης επίσημα, έχει μια παραδοχή – το γεγονός πως στις αρχές της χρονιάς τελειώνει η πανδημία. Ψηφίστηκε δηλαδή από την κυβέρνηση απολύτως συνειδητά ένας προϋπολογισμός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», πρόσθεσε ο κ. Ηλιόπουλος. 

«Και έχουμε και την υπογραφή του κ. Τσιόδρα στη μελέτη που υπογράφει και ο κ. Λύτρας η οποία μας λέει ότι το 38,5% των απωλειών ανθρώπινων ζωών, στο χρονικό διάστημα που εξέτασαν για να εξάγουν συμπεράσματα, θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί», υπογράμμισε επιπλέον ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η χώρα ζει μια υγειονομική τραγωδία, ένοχη για αυτό είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν ζητάς από έναν ένοχο να διαχειριστεί το έγκλημα. Το μόνο που απέμεινε λοιπόν τώρα είναι να παραιτηθεί αυτή η κυβέρνηση και να δώσει διέξοδο μέσα από τις εκλογές».

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «εμείς ζητάμε αυτή τη στιγμή εκλογές, ακριβώς για το λόγο που τόσο καιρό φωνάζαμε πως αυτό που προέχει είναι να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή. Η κυβέρνηση έχει πετάξει λευκή πετσέτα».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από το Σάββατο 27 Ιουλίου έως...

Το παρασκήνιο της διαγραφής Πολάκη και τα μηνύματα Κασσελάκη προς στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια κίνηση που άλλαξε άρδην το σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...

Καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΟΑΣΑ, ΓΑΙΑΟΣΕ, ΔΕΘ

*Του Κώστα Πουλακίδα - Τις συλλογικές συμβάσεις των πρώην ΔΕΚΟ καταργεί...
Διαφήμιση