Μητσοτάκης σε «παράκρουση»: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια – Δήλωση Ν. Ηλιόπουλου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ύστερα από φράση του Αλέξη Τσίπρα που ενόχλησε έντονα τον πρωθυπουργό, ο τελευταίος έχασε την ψυχραιμία του και προχώρησε σε μία απίστευτη πρόκληση, ιδίως κατά όσων βιώνουν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης των μνημονίων.

Ο πρωθυπουργός βρισκόμενος χωρίς επιχειρήματα απέναντι στη σκληρή κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να διαστρεβλώσει την ιστορία προχωρώντας σε μια εξόχως χυδαία και ψευδή δήλωση, η οποία έλαβε την αποδοκιμασία των βουλευτών.

«Μου θυμίζετε την γνωστή ιστορία με τον πυρομανή, ο οποίος φωνάζει την πυροσβεστική», δήλωσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και την έξοδο από τα μνημόνια το 2018, προσθέτοντας ανερυθρίαστα ότι «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εσείς καταστρέψατε τις προοπτικές της οικονομίας για 4 χρόνια».

Ο ίδιος μάλιστα, εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το σύνολο σχεδόν των βουλευτών έφτασε στο σημείο να μιλήσει για ένα «τρίτο αχρείαστο μνημόνιο». Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι ότι εάν το μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ήταν το τρίτο, ποιος υπέγραψε τα προηγούμενα δύο;

Νάσος Ηλιόπουλος: Όσο ζορίζεται τόσο θα τα χάνει

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Μόλις ο κ. Μητσοτάκης άκουσε από τον κ. Τσίπρα ότι ως αυριανός Πρωθυπουργός έχει ευθύνη να υπερασπιστεί και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα, την εκποίηση της ΔΕΗ και τη σκανδαλώδη υπερκοστολόγηση εξοπλιστικών προγραμμάτων, μάλλον έχασε τη ψυχραιμία του και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια. Αμέσως μετά ο ίδιος άνθρωπος είχε και το θράσος να τον αποκαλέσει ψεύτη.

Όσο ζορίζεται τόσο θα τα χάνει».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει για τη χώρα νέο παραγωγικό μοντέλο σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Στην Λάρισα περιόδευσε χθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –...

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” / Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την Αθηνά Λινού

Προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση που έχει φουντώσει μετά...

«Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες»…

*Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος - Εσχάτως -μετά την κάλπη...

Σαν τραπουλόχαρτο καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας!

*Του Σπύρου Κυριάκη - Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν...
Διαφήμιση