Μητσοτάκης : Ανακοίνωσε την κατασκευή του ΒΟΑΚ…. με διόδια – Αντίδραση από τον Νίκο Παππά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τα τελευταία χρόνια η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), αποτελούσε προεκλογική δέσμευση όλων των κυβερνήσεων.

Μάλιστα, στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει για πρώτη φορά δημοπράτησή του σε τρία τμήματα από τα Χανιά ως τον Άγιο Νικόλαο και έρχεται τώρα η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη να ακυρώνει τους σχετικούς διαγωνισμούς και να ξεκινά από το μηδέν την όλη διαδικασία με ένταξη του έργου για μερική χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Χθες λοιπόν ο πρωθυπουργός θέλοντας να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις έκανε λόγο για «τον μεγαλύτερο, νέο αυτοκινητόδρομο που θα κατασκευαστεί στην Ευρώπη και για τον οποίο έχει διασφαλιστεί πλήρης χρηματοδότηση», συμπληρώνοντας πως «θα είναι το σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο του αιώνα για την Κρήτη».

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς αναφέρει ότι «Η Κρήτη βίωσε δύο χρόνια απραξίας, δύο χρόνια παλινωδιών. Επί δύο χρόνια δεν έχει πέσει ούτε χαλίκι. Και τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιστρέφει στη χάραξη και τις διαδικασίες που είχε δρομολογήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», τονίζοντας επιπλέον ότι «Το μόνο νέο που εισέφερε ήταν καθυστέρηση και διόδια» και προσθέτει καταληκτικά: «Ντροπή και μόνο ντροπή».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γάζα: Η Εξεταστική Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά...

Εξελίξεις και στον ΣΥΡΙΖΑ: Ραγκούσης – Θεοχαρόπουλος ζητούν δημοψήφισμα για την κεντροαριστερά

Μπαράζ κινήσεων και προτάσεων έρχεται στην Κεντροαριστερά μετά τα...

Ο «έμπορος αστείων» Μητσοτάκης και η «αριστεία» του (ανύπαρκτου) ανεμιστήρα 

*Γράφει ο Γεράσιμος Χολέβας - Στις πρώτες δηλώσεις του...

Έκρηξη με μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο μαγειρικών σκευών στην Κάτω Κηφισιά

Αναστάτωση στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς μετά από μεγάλη...
Διαφήμιση