Μίνι lockdown σε σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χαλκιδική και Κιλκίς

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στο επίπεδο 4, «κόκκινο», του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας ανήλθαν  οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Χαλκιδικής και Κιλκίς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας από σήμερα Παρασκευή στις 06:00 και μέχρι τις 8/10 θα ισχύουν νέα περιοριστικά μέτρα.

Σημειώνεται ότι από σήμερα ισχύει και στις τέσσερις παραπάνω Περιφερειακές Ενότητες απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων, παρατείνεται η ισχύς των ειδικών μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Καβάλας, Καστοριάς, Ξάνθης και Δράμας,

Την αντίθετη κατεύθυνση ακολουθεί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας η οποία πέφτει στο «πορτοκαλί», επίπεδο 3.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, «τόσο στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

» Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εν λόγω εκδήλωση».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Γιώργος Σιακαντάρης στηρίζει τη Νέα Αριστερά

Η «συγγνώμη» στον Χαρίτση γιατί δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί...

Διονύσης Τεμπονέρας: Ξεκινά η εξαήμερη σκλαβιά

Η εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα έρχεται όλο και πιο κοντά....
Διαφήμιση