ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ: 150 ευρώ κοστίζει η ψήφος των νέων 18-25 για τον πρωθυπουργό

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα «επιβραβεύσει τους 900.000 νέους 18-25 ετών με προπληρωμένες κάρτες ύψους 150 ευρώ για ταξίδια, ξενοδοχεία και εισιτήρια για δημόσια θεάματα όπως τα θέατρα, κινηματογράους», αρκεί να εμβολιαστούν. Μάλιστα την βάφτισε ”κάρτα ελευθερίας” ή ”freedom pass”.

Τόνισε μάλιστα ότι «Οι κάτοχοι θα μπορούν να κάνουν πιο άνετες διακοπές. Είναι μια οφειλή στη νεολαία, ένα δώρο ευγνωμοσύνης», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως η προπληρωμένη κάρτα αποτελεί όμως και ένα κίνητρο εμβολιασμού για τους νέους που συμβάλουν από τη φύση τους στη διασπορά λόγω της κινητικότητάς τους. «Καλώ τους νέους να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να “τσιμπηθούν” με ένα εμβόλιο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Συμπλήρωσε ότι το μέτρο «Αφορά όλους όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά και αυτούς που θα εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής» 

Καθώς η κυβέρνηση έχει χάσει την αποδοχή της νέας γενιάς υπήρχε εδώ και δύο μήνες η πληροφορία ότι αναζητούσε τρόπο για να κάνει παροχές στους νέους. Τώρα το συνέδεσε με τον εμβολιασμό. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις οι ηλικίες 17-35 στηρίζουν στην πλειοψηφία τους την αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση