ΚΙΝΑΛ – Του Ανδρουλάκη τού φταίει ο Πολάκης

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νέα επιχειρήματα από τη φαρέτρα της τακτικής των ίσων αποστάσεων ανέσυρε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να δικαιολογήσει γιατί απορρίπτει τη συνεργασία όχι μόνο με τη Ν.Δ., αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης (Action24) ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κληθείς να δώσει πειστική απάντηση ως προς το τι σημαίνει ρεαλιστικά υπό τα σημερινά δεδομένα ο στόχος για «σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση», δεν το κατάφερε. Κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι έχοντας προαναγγείλει το κάψιμο της απλής αναλογικής, δεν επιδεικνύει θεσμική συμπεριφορά, ενώ για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;».

Μια ημέρα πριν ο Κυρ. Μητσοτάκης καρατομήσει τον Γ. Κύρτσο, επειδή ουσιαστικά κατήγγειλε ορμπανοποίηση της χώρας από τις επιλογές του πρωθυπουργού, ο Ν. Ανδρουλάκης επικέντρωνε στις «αξιακές διαφορές» του με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Θα δεχόμουν εγώ στο κόμμα μου να είχα στελέχη που μιλάνε με τα εργαλεία του  Όρμπαν και του Κατσίνσκι στην Πολωνία, που έβγαλε χθες απόφαση το Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της Ουγγαρίας και της Πολωνίας γιατί έκαναν αυτά που προτείνει ο κύριος Πολάκης να κάνουν όταν θα γίνουν κυβέρνηση;».

Παράλληλα, σε σχέση με το γεγονός ότι οι ίσες αποστάσεις απέναντι σε μια κυβέρνηση και μια αξιωματική αντιπολίτευση ευνοούν την πρώτη, ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. σχολίασε ότι «κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και το ΜέΡΑ 25, κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και το ΚΚΕ, κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και ο κ. Βελόπουλος» και πως αυτό «δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές».

Πηγή: Του Νίκου Λιονάκη στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Μερικές (όχι και πολύ) βιαστικές παρατηρήσεις για την επίθεση του Ιράν

*Του Γιώργου Τσιάρα - Είναι απομεσήμερο της Κυριακής και,...

Πέθανε ο σπουδαίος μας ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Θλίψη έχει σκορπίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση του...

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να μην δώσει ο λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της Ν.Δ.

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος...
Διαφήμιση