Καταχειροκροτήθηκε η ομιλία του Παύλου Πολάκη στη Βουλή για την άρση της ασυλίας του (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποβάλει ο Γιάννης Στουρνάρας. Υπερ της άρσης ψήφισαν 174 βουλευτές, κατά 97 ενώ 9 δήλωσαν «παρών».

Νομικά και ουσιαστικά αβάσιμη χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης, την μήνυση που του έχει υποβάλει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για κίνηση εκδικητική.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στη Βουλή, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για άθλιες μεθοδεύσεις που επινοεί και μετέρχεται ένα διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο σύστημα για να συγκαλύπτει τα σκάνδαλα του και για να εκδικείται όσους επιμένουν στην ανάδειξη αυτών και απαιτούν τον έλεγχο και την τιμωρία των πρωταγωνιστών τους».

Να σημειωθεί ότι η μήνυση του Γιάννη Στουρνάρα αφορά σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία υπήρχε η φράση ««ελεεινέ και τρισάθλιε αρχιτραπεζίτη».

Η ανάρτηση είχε γίνει μετά την αποκάλυψη από την εφημερίδα Documento, στοιχείων που, όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, δεν διαψεύστηκαν ποτέ και από κανέναν και συγκεκριμένα  ότι η Τράπεζα Πειραιώς χάρισε πάνω από μισό δις ευρώ σε 4-5 μεγαλοεφοπλιστές για δάνεια και ότι η τωρινή διοίκηση του Χρήστου Μεγάλου όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ζητήσει πίσω αυτά τα χρήματα, αλλά – «πατώντας» πάνω στον κατάπτυστο νόμο 4637/2019 της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη – φρόντισε να «καθαρίσουν» οι συγκεκριμένοι εφοπλιστές και τα ανώτατα διευθυντικά και διοικητικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς από την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος τους για τα κακουργήματα της απιστίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος!

Όπως σημείωσε ο Παύλος Πολάκης «βλαπτική επίδραση σε βάρος της Τράπεζας της Ελλάδος ασκούν οι πράξεις και παραλείψεις του διοικητή της κ. Στουρνάρα και όχι οι καθαρά πολιτικοί, δικοί του χαρακτηρισμοί».

https://youtu.be/WNXiLv8cimM

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις προαναγγέλλουν οι συγγενείς μετά το μπάζωμα – Πάνε με φάκελο στη Δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη έχοντας στα χέρια ένα υπόμνημα με πέντε αμείλικτα ερωτήματα πηγαίνουν αύριο,...

Οι γαλλικές εκλογές, ο Βορίδης και οι… ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς

Την εκτίμηση ότι όλη η Ευρώπη στρέφεται ουσιαστικά προς...

Καρτερός: Ο Κασσελάκης, ο Τσίπρας και τα πηγάδια

Η καμπάνα δεν χτυπάει όμως μόνο για τον Τσίπρα,...
Διαφήμιση